Kort intervju i UNT om Barnkalas

Det var en mindre artikel med i UNT med en intervju med mig igår. Den handlar om dyra barnkalas. Artikeln kan du läsa HÄR!

Jag har tidigare blivit intervjuad i Aftonbladet i detta ämne HÄR och även själv bloggat om ämnet HÄR!

Det är mycket nu. Missa inte insamlingen! Missa inte heller tävlingen (längst ner i inlägget) som pågår till och med i morgon, söndag.

Följ mig med Twitter

Följ mig på Boktipset

bloglovin

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

1 svar på ”Kort intervju i UNT om Barnkalas

Välkommen att kommentera. Du kan välja om du vill kommentera med wordpress, facebook eller google+ genom att klicka på de små ikonerna ovan. Håll god ton, inga personangrepp och håll dig till ämnet och inom lagens ramar. Alla kommentarer är modererade och godkänns så snart jag får möjlighet. Kommentera gärna i stort och smått. Jag försöker svara på alla kommentarer, men ibland kan det dröja lite. Ordet är fritt, ordet är ditt!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.