Jag tar tillbaka det där jag skrev tidigare…

(Bild från Clas Ohlson)

När jag kom hem, efter att ha varit utslängd, så meddelade jag att det var relativt fint på ytan här hemma. Det var det. Nu har jag skrapat på ytan och därunder såg det inte fullt lika fint ut.

Jag säger så här: för endast fem månader sedan skrev jag om att jag köpte en ny telefon hit hem. En med dubbla handenheter. Som jag var så glad över. Den är stendöd nu. Man kan inte använda någon av handenheterna eftersom det verkar vara något fel på basenheten.

Jag ska se om jag har garantin kvar och i så fall om det är något fel där garantin gäller? Jag köpte en telefon med två handenheter just för att det oftast är de som går sönder hemma hos mig. Naturligtvis är det då basenheten som pajjar… Jag köpte inte heller den allra billigaste sorten, just för att jag tänkte att den skulle hålla liiite längre än de brukar göra hos oss.

Som vanligt måste ”Ingen” ha varit här igår, för ”Ingen” har rört telefonen och ”Ingen” har någon aaaning om vad som hänt. Grrr…

Tills dess får telefonen fortsätta ringa och jag kan inte svara eftersom handenheterna söker basenheten. Dessutom tar jag tillbaka hela det där blogginlägget jag skrev tidigare idag!

OBS!! Glöm inte att det är sista dagen för tävlingen idag. Längst ner i DETTA inlägg kan du läsa mer om den!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

6 svar på ”Jag tar tillbaka det där jag skrev tidigare…

 1. Det som göms i snö, brukar dyka upp vid tö… Och som vanligt är det Inga/Inge som varit farten… Kan inte riktigt förstå det där, hm… Varför inte bara säga som det ÄR, uff. Det måste ju vara bättre för alla parter att meddela vad som hänt. Som förälder ÄR det lättare att ta att något tex gått sönder om man vet orsaken till att det just har – gått sönder. För när det inte erkänns, man blir ju bara arg… eller grinig… eller ledsen, hur man nu vill uttrycka det. Allt på en gång?
  Må så grankott…

  Bim HDs senaste inlägg..Röstfiske inför EUvalet – går till överdrift via bloggare???

 2. Pingback: Tonårsmorsa » Nu är det dags för mig att bryta ihop en stund…

 3. Pingback: Tonårsmorsa » Clas Ohlson suger på sockerbitar och är jättesöta

 4. Pingback: Tonårsmorsa » Höjden av otacksamhet?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

 1. […] skrev igår om hemtelefonen som inte längre fungerar. Idag var jag, Jai och Isa och shoppade tillsammans. Vi shoppade även med min bror som för […]

 2. […] gick nämligen till Clas Ohlson igår för att lämna in mina hemtelefoner som inte längre fungerar. Jag lämnade fram kvittot och frågade om de möjligen har en lånetelefon att använda hemma, […]

 3. […] brott, utan att de fått varken advokat eller en rättvis rättegång? Det kan ju vara den där “Ingen“ som varit på besök igen. Om jag tänker efter så är det kanske högst troligt att det är just […]