Massor av Bilder från tjejernas fixande

Okej. Jag skrev igår om att Mabou och jag blev utslängda. Det är helt sant. Jag kan också säga till tjejernas försvar att huset står kvar och det är mycket mindre stökigt än jag någonsin kunnat ana, när jag lämnade hemmet igår. Men innan vi blev utslängda så var det en otroligt massa fixande här hemma. Då snackar jag inte fixande som att laga mat, städa, tända ljus och sånt som jag skulle ha lagt mest tid på om jag ordnat en födelsedagsfest.Jag menar fixande som i att fixa sig själv.

Jag brukar inte lägga ut bilder på barnens kompisar och sånt, men det har hänt att jag gjort undantag. Idag är ett sånt tillfälle. Det skulle nämligen bli konstigt att visa bilder från Jais födelsedag utan att visa bilder på hennes kompisar också. Hon är nämligen nästan alltid med sina kompisar. Det gick så långt ett tag att när Mabou var lite yngre och man frågade vad hans systrar hette, så räknade han upp några av Jai ´s kompisar som sina systrar.

Så här gick det till igår innan festen:

Sara smörjer in benen

Jai får hjälp att färga håret

Isa fixade också med håret

Isa stryker kläder

Binta sminkar Jai

Sara plattar håret

Sandra var färdig när hon kom

Det var Hareg också

Mathilde är glad för att hon hittat en ledig spegel

Hengameh och Sara modellar

Mabou skyndar sig att byta om, då vi snart kommer att bli utkastade

Överbelamrat köksbord

Jag tror alla speglar var upptagna… Shiva, Hengameh och Jai

Hengameh, Jai, Shiva och Sara

Jai posar

Födelsedagsbarnet

Shiva och Jai

Notera Bintas min, Jai ser däremot helt oberörd ut…

Jai och Sara latjar och borstar tänderna på samma gång

Hengameh och Jai på baksidan

En hejdå-kram innan jag blir utslängd. OBS!! Jag är inte så mycket kortare än Jai som det ser ut, bara lite. Hon har nämligen skyhöga dojjer på sig…

Mina tre lila prinsessor: Isatou (15), Jai (18) och Binta (20)

Det kom naturligtvis många, många fler redan innan jag gick, men jag har inte pratat med dom om att lägga ut foton, så jag fegar ur. Även om det blir lite lustigt det där. När jag började blogga kändes det så självklart att inte lägga ut bilder på barnens kompisar eller skriva ut barnens kompisars namn. Nu känns det nästan lite fånigt att inte göra det, då de själva har bloggar, facebook och annat och lägger ut massvis med bilder på sig själva. Men jaja, jag försöker vara lite restriktiv i alla fall…!

Behöver jag säga att det var ganska kaotiskt här hemma igår, när jag lämnade hemmet?

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

8 svar på ”Massor av Bilder från tjejernas fixande

 1. Så himla tufft Isa’s hår blev! De ser ut att haft trevligt! Vad gjorde du och Mabou blev det att ni spionerade eller gick ni ut på restaurang?

 2. Hm, allt är ju relativt i och på många sätt vad gäller att fixa till sig… Allt från att vara klar när man kommer till att ha glömt raka benen, målat sig, färgat håret, hittat rätt klädsel – och hjälp mig samt vad man nu mer kan hitta på att komma på 😉 Huvudsaken – de hade kul och att du hade en plats kvar att bo på. Ja, och att alla mår bra idag – så bra de kan må? 😀
  Må så grankott…

  Bim HDs senaste inlägg..Var det någon som nappade på mitt Lindexförslag?

 3. Vad fina de var alla tjejerna! Jag vill tigga kortet på Jai,isa o binta där de alla har blå klänningar. vill göra en förstoring!

 4. Pingback: Tonårsmorsa » Jag tar tillbaka det där jag skrev tidigare…

 5. Haha..Gosh vilket bestyr med TRE tjejer i den åldern!
  Men samtidigt..vad KUL de måsta ha tillsammans:)
  De har säkert ”koll på varann” också,..sådär som bara syskon och kompisar kan ha.Det är ju jättebra!

  Min lilla Elliott är ju nästan som en ”sladdis” efter William. De får säkert jättekul ihop när båda är något i tjugoårs-åldern.
  Just nu känns glappet dock ganska stort. Men är man syskon så ÄR man….
  Lite koll på varann i skolan har de.
  En del får man höra och en del inte 😉
  Din lillkille är så söt!
  Hoppas ni hittade på något trevligt när ni ”belv utslängda”!:)

  HannahSthlms senaste inlägg..Baggy Fluffy Fåglar och Ett Inslag av Hello Kitty-glass!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

 1. […] Personligt « Massor av Bilder från tjejernas fixande […]