Nu är det dags för mig att bryta ihop en stund…

Jag skrev igår om hemtelefonen som inte längre fungerar. Idag var jag, Jai och Isa och shoppade tillsammans. Vi shoppade även med min bror som för övrigt fyller år idag. Isa och Jai skulle vidare i shoppandet. Mabou var gnällig så jag åkte hem med honom. Eftersom inte alla fick plats i bilen, så kom vi överens om att Isa skulle ta bussen till stan, så skulle Jai komma ner på stan efter hon hade lämnat grejerna hon köpt och lämnat av mig och Mabou. Är ni med?

Av någon underlig anledning så blev Isas mobil kvar i Stockholm igår med Binta och kusinen, så Isa är utan mobil. Isa bad att få låna min, för att hon och Jai ska få tag på varann i stan. Jag (mitt dumma nöt!!) tänker inte på att min hemtelefon inte funkar och lånat ut min livlina mobil…

Vi hade kommit överens om att träffas alla ikväll (typ nu) i stan och gå ut och käka för att fira brorsans födelsedag.

Nu sitter jag här hemma. Utan hemtelefon och utan mobil. Vi ska träffas i stan men jag har ingen aning om vart eller när. Jag blev överlycklig över att Mabou ´s mobil låg kvar här hemma. Tills jag upptäckte att han inte har några pengar på den och jag vet inte ens om någon tänker på att de kan ringa Mabou ´s mobil för att få tag i mig? Den enda som brukar ringa hans mobil är hans pappa, men eftersom Mabou inte ens kommer ihåg att ta med sig sin mobil när han går ut, så tror jag inte ens att han brukar ringa den längre.

Så nu sitter jag här. Jag betalar många, sköna hundralappar i månaden för olika telefoner, lik förbannat så kan jag inte ens slå en signal till någon!! Det känns som det är dags för mig att bryta ihop en stund… Gaaah!!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

6 svar på ”Nu är det dags för mig att bryta ihop en stund…

 1. Regga Mabous mobil till Gratis-sms. Där får man en kod till mobilen som man verifierar, sen kan du messa via siten.

 2. hm, håller helt med – läge för ett rejält… psykbryt!
  Vad hitta på i liknande läge? Gå till grannen och låna telefonen, typ? Finns det något liknande telefonkiosker idag? Det var ju räddningen förr, ehhh…
  Må så grankott…
  ngn nyss hemkommen från träning, och helt slut – fel på klimatanläggningen, liksom… varmt? hrmpf… kramp var ordet för dagen – vätskebrist?

 3. Men fy vad jag kan känna igen mig i dig. Stackare, din dag kan inte ha varit så upplyftande! Sen vara trevlig när man är ute och äter också.
  Puh!
  Hoppas kvällen blev bra trots allt.
  Styrkekramar!

 4. Hoppas att det gick bra och att ni kom er till din brors födelsedag…

  Jag undrar just vad du skrattar åt…håller på att kolla upp vad mina läsare skrattar åt nämligen…:o)

 5. Tänk vad handikappad man är utan telefon.Jag blir helt vansinnig om jag glömt mobilen eller fasta inte fungerar. Hur gjorde de förr innan telefonen. Det undrar man. Skrev brev…?

 6. Pingback: Tonårsmorsa » Clas Ohlson suger på sockerbitar och är jättesöta

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

 1. […] Jag gick nämligen till Clas Ohlson igår för att lämna in mina hemtelefoner som inte längre fungerar. Jag lämnade fram kvittot och frågade om de möjligen har en lånetelefon att använda hemma, tills den andra är lagad? […]