Tävlingen avslutad

En Tonårsmorsa mitt i Livet, en bloggbok med ”the best of” från mina snart fyra år som bloggande Tonårsmorsa och så en hel del opublicerat, förstås. Boken kan du beställa HÄR!

På grund av tidsbrist så har jag inte ens hunnit meddela vem som vunnit tävlingen som avslutades igår. Jag tror jag gjorde en liten miss med att tävlingen var lite omständig och att jag dessutom krånglade till det lite genom att lägga in tävlingen i ett lååångt inlägg om en massa saker. Jag fick därför en hel del kommentarer till inlägget som är ett jubileumsinlägg eftersom det är mitt 3000:e blogginlägg, men det var inte så många som var med i själva tävlingen.

Nåja, det blev i alla fall en vinnare och det är Bim HD. GRATTIS!! (Maila mig namn och adress på tonarsmorsa@gmail.com så sänder jag boken!) Tröstpris ska gå till Weirdo. (Maila mig namn och adress du också.)

Lite förvånande är det att endast nya läsare hade gjort nomineringar. Jag hade hoppats på att bli påmind om några gamla bortglömda godingar till inlägg. Haha. Nåja, de inlägg som nominerats är följande:

Det vinnande bidraget är:

Även om jag uppenbarligen har skrivit de båda inläggen så är det kanske andra personer som spelat huvudroll i just dessa inlägg. Men läs gärna om du missade dessa och framför allt, klicka på länken i det första inlägget och kolla in youtube-videon. Jag har skrattat väldigt högt åt den videon!!

Jag hade också lovat att skänka 50 kronor till i insamlingen Rädda Mammorna. Jag satte precis in 100 kronor till och hoppas att fler följer efter och skänker en slant också. Insamlingen håller endast på några dagar till och lite mer pengar hoppas jag att vi kan dra in. Klicka längst ner på loggan nedan och skänk från 25 kronor och uppåt! Tack på förhand!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

4 svar på ”Tävlingen avslutad

  1. Eva: Ja, det är tyvärr för sent att vara med i tävlingen, men du kan ju alltid nämna inlägget ändå, så kanske det kan komma ett tröstpris till dig också, ändå…! Blev lite förvånad över att du inte var med och tävlade, då du var så nära och så kämpande sist jag hade tävling. Nåja, snart firar jag ju en miljon besökare på denna sida + att det snart är fyra år sedan jag började bloggar och det skulle inte förvåna mig om det kommer en tävling till då! 😉

  2. Men, oj! Jag? Ehhh… oki, kommer adress från en superlycklig vinnare!!! Tjoho, tjobidobido.
    Märks väl att jag INTE hittar – ord? Ehhh, jag tyst? stum? Ska hämta mig lite, smälta… 😀
    Må så grankott!!!
    Och jag tror jag ska fira – med att förutom, jubla… in och kolla på videon igen, hahaha…

  3. Wow!! jätte glad blev jag när jag läste att jag vann ett tröst pris….det var verkligen upplyftande…efter en oerhört dålig dag minst sagt!!! Mejlar över min address…eller hellre mina föräldrars address eftersom jag bor på Nya Zeeland och det är skit dyrt att skicka grejer hit…jag tror att det till och med är dyrare att skicka brev…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.