Boktips: För Kärleks skull

I morse på väg till min utbildning i Stockholm läste jag ut den sista delen av Lotta Thells bokserie. Den heter För kärleks skull och jag måste nog säga att den var en av de bättre i denna bokserie! De första var bra och denna var bra, men den senaste innan denna var jag inte helt nöjd med, då det blev ganska mycket egna tankar och upprepningar och det inte hände så mycket, var min upplevelse.

Dock tycker jag att hela denna bokserie är mycket bra, viktig och intressant och jag vill verkligen tipsa er som läser böcker om att läsa den. Jag har skrivit om Lotta Thells böcker tidigare HÄR!

Lotta Thell har en blogg, som tyvärr för tillfället inte uppdateras särskilt ofta, men som förhoppningsvis kommer igång bättre i höst!

Den här boken ger jag fyra av fem Tonårsmorsor:

Tonårsmorsa Tonårsmorsa Tonårsmorsa Tonårsmorsa Tonårsmorsa

Lotta Thell ´s bokserie kan beställas HÄR för en rimlig summa.

Om du vill följa mig på boktipset, så klicka bara HÄR!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

5 svar på ”Boktips: För Kärleks skull

 1. Hm, kikade in och kollade lite böcker. Men har inte vågat gå med, ÄN 😉 Dock ska jag just nu sätta mig ner och – just läsa 😛 Dock något helt annat än det du läst här – men vore nog illa, nä… Och eftersom jag INTE är medlem där så kunde jag INTE lämna meddelande på den du läste nu… 14år, osv. Började och tog några sidor, kände – klarar inte denna just nu. Gubben läste (ögnade slutet mest?) och den är bra. Men, man ska vara på rätt humör tror jag. Eller inte låg innan om man säger så 😉
  Må så grankott…
  ngn som istället beger sig in i mord – där kan det ju bara bli.. bättre? 😛 Läsa medan jag hoppas att NÃ…N kan vara vänlig att glädja mig i bloggen – de är svåra :/

  Bim HDs senaste inlägg..Nedräkningen har börjat av Rädda mammorna, please…

 2. Jag vill absolut läsa hennes böcker. Jag har dock inte ”haft tid” att öppna en bok på tre år?.
  Förr SLUKADE jag böcker.
  Men jag tror det handlar om prioritet och konstentration i mitt fall.
  Tid finns nästan alltid..om man vill!Tex. på tåg,t-bana eller buss:)

  HannahSthlms senaste inlägg..I LOVE TEKNIK!

 3. Fotograf Jessica: Går den alltså inte att få tag på längre? Ã…h, det är så trist när man inte får tag på en bok man gärna vill ha. Tyvärr kan jag inte sälja den, då jag ofta läser om böcker jag tycker om. Men ett tips är Tradera, då jag själv fick tag på en bok där (för 5 spänn) som inte längre gick att få tag på. Killen bodde dessutom nära min mamma, så hon gick bara dit och hämtade den, så slapp jag till och med betala frakt, även om jag varit beredd att betala rätt mycket för just den boken (Omskärelsen av Alice Walker). Lycka till och hoppas du får tag på boken! Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.