Kan du gissa vad?

Binta, kusinen Sap* och Jai

Den här bilden avslöjar något. Ni som sett mycket bilder på mina två döttrar, borde kunna lista ut vad det är. Det är något som är lite annorlunda på en av dem. Kan du gissa vad?

Sap*, vars mamma för övrigt är min namne och som jag ”tog” namnet av (jag lovar, hon har ändå fått behålla sitt, fast jag tog det) när jag konverterade för en herrans massa år sedan. Jag har skrivit mer om det i ett tidigare inlägg:

Hur Carina blev Fatou och varför

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

9 svar på ”Kan du gissa vad?

  1. Sara: Japp och järnspikar vad snabb du var både att kommentera och att upptäcka det!! 😀

    Cel’Dara: Ingen bebis än (vad jag vet) och jag tror hon har någon ny ”punklook” för tillfället, därav den hängiga tröjan. Men det är alltså rälsen!! 🙂

    Bim HD: Nej, jag är inte alls med. Berätta!!

    Soulsister: Japp! Den är gooone! Efter fyra år!! Det roliga är att de ville ta bort den för typ två år sedan eller nåt, men hon har avbokat och sinkat alla tandläkartider, för att hon inte ville plocka ur den. Men nu, äntligen tyckte hon att det var dags!! 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.