Sommarsandaler

Ett par av mina nya, sköna sommarsandaler. 199 spänn på Skopunkten. Och då slipper ni få mina just nu rätt ovårdade fötter på köpet. Bra, va?!!

Apropå skor så är det väldigt konstigt. Jag hade storlek 36-37 i alla år. Sedan ett par år tillbaka verkar dock mina fötter ha växt, så nu har jag 37-38. Det som är konstigt är att när jag handlade dessa sandaler så köpte jag samtidigt ett par höga skor och de fick jag inte foten i varken 37 eller 38, utan för första gången i mitt liv, så har jag köpt ett par 39:or. Det underliga är att sandalerna och de högklackade köpte jag på samma affär. Sandalerna har storlek 37 och de högklackade 39. På samma affär! Visst är det ganska märkligt?

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

6 svar på ”Sommarsandaler

 1. Du samma sak hände mig för ett tag sedan då jag köpte en ny BH. Jag köper alltid samma märke…och helt plötsigt efter alla dessa år jag haft bröst..så har Triumph fräckheten att ändra BH storlek…Sjutton att man ska behöva prova BH:ar nu igen…jag AVSKYR det så mycket att jag ska skriva ett helt inlägg om det nån dag!!!!

 2. Hej ..
  Kommer inom och läser på din sida.
  Jag har inte haft orka att skriva på en lång tid .
  Jag har haft en moster som gick bort nu i maj och sedan omkom min systersdotters kille i lördags kväll i en mc olycka .
  Ska fortsätta och läsa din blogg nu och skriva hos dig för din sida är så otroligt givande ..
  Kram Susann Jonnys ängla mamma

  Susann Jonnys ängla mammas senaste inlägg..Vila i Frid Christoffer

 3. Inga storlekar stämmer numera, jö… skor får jag ofta köpa MINDRE numera. Ja, om det inte är träningsskor för vissa där är ursmå…
  Kläder – vissa butiker normala? andra urstora, så man knappt hittar storlek som passar.
  Ja, och bh ska man inte tala om – vad välja? I samma kedja kan man gå från ena till den andra – aldrig kan man handla det man brukar ha – MÃ…STE prova. Och vintertid orka ta av ytterkläder och hela högen och på igen för att prova OM det passar. Det passade ju igår, typ… OCH det finns en svenska standard dessa kedjor SKA gå efter 🙁
  Må så grankott…
  ngn som idag har fått svåra problem… vem käkar upp mina träningskläder? 3st träningslinnen och 3st träningsbyxor 3/4 ÄR borta… oki, jag hade träningsförbud i några månader – men inte var jag så arg att jag slängde dem för det 😉 och ingen har varit hemma – mig veterligen – för att låna… Ja, när en är i Jukkasjärvi och en i Gällivare/Malmberget – inte att de ilar inom och lånar då inte, eller? 😛 Lös den gåtan du – för gubben har INTE rört dem, hrmpf…

 4. Men blir inte fötterna lite större när man blir äldre. Någon har sagt att hennes fötter växte en storlek per barn. Jag tycker mina blivit en halv storlek större trots att jag inte fått barn. Sen har jag också märkt att jag måste ha större storlek på mina högklackade skor…har fötterna blivit mindre viga och svåra att böja i den vinkeln och måste därför vara i en större storlek? Inte vet jag, men konstigt är det.

 5. Fötterna kan dessutom bli större när man går upp i vikt (jag talar av egen erfarenhet). Trots plattfot kunde jag förut ha 39-40. I dagsläget är 41-42 bättre….

 6. Weirdo: Jag har också bytt upp mig, men det handlar nog mer om att jag gått upp i vikt…! 😉

  Susann Jonnys ängla mamma: Jag blir verkligen ledsen för din skull! Beklagar verkligen!! Kram! ♥

  Bim HD: Det är ett himla virr-varr med storlekar, det tror jag vi kan bestämma oss för. Ett tips om de försvunna kläderna: Kolla på något omöjligt ställe, typ frysen/balkongen/kylskåpet… haha. Lycka till!

  Britt: Det är möjligt, men varför växer de nu i så fall? Jag har ju inte fött barn på 7 år!! Underligt…

  XXXxx: Låter rimligt, men det konstiga är att jag kunde ha 37 också i ett par andra skor, men på samma affär…!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.