Tv4´s Rädda Mammorna-gala

På Söndag kommer TV4 att sända en insamlingsgala för krigsdrabbade mammor. Det är samma insamling via Röda Korset, som jag har hållit på och samla in till ett tag nu.

Hur som helst, så ska jag och en eller två av döttrarna (Binta och Jai, eftersom Isa har bal den dagen) gå på denna gala, då vi har fått inbjudan. Det ska bli trevligt, men framför allt så känns det kul då jag känner att jag varit ganska aktiv i den här insamlingen som jag tycker är jätteviktig.

Däremot hade jag hoppats på liiite mer bidrag från mina läsare. Några läsare har skänkt, jag och barnen har skänkt, men jag skulle bli jätteglad om några till vill skänka. Man kan alltså skänka från 25 kronor och uppåt. Man behöver alltså inte lägga en så stor summa, det viktiga är att man är med och skänker något, tycker jag.

Mer om insamlingen har jag skrivit HÄR!

Om du vill skänka en liten slant, så klicka längst ner på denna logga:

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

6 svar på ”Tv4´s Rädda Mammorna-gala

  1. Awww jag kan tyvärr inte se den…kanske de lägger upp delar av den på nätet..jag hoppas det i alla fall…jobbar fortfarande på att kunna skänka till din insamling…de har kontaktat mig…berättade att han skulle hänvisa min mejl till nån annan. Så jag håller tummarna att jag ska hinna i tid!

  2. Pingback: Tonårsmorsa » Dagen när min energi tog slut…

  3. Pingback: Tonårsmorsa » Vi kvinnor och våran jäkla vikt

  4. Pingback: Tonårsmorsa » TV4 gala ikväll till förmån för krigsdrabbade kvinnor

  5. Hej, jag har också fått erbjudandet att dela, men sen har jag inte hört något mer, vet du om man bara kan dyka upp där, eller ska man ha någon slags biljett?

    patricias senaste inlägg..lördag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  1. […] Åka ner på stan och köpa ett munstycke till tvättmaskinen och köpa en klänning till tv4-galan på Söndag […]

  2. […] ha gått på, så jag passade på att göra lite shopping i stället. Bland annat en klänning till tv4-galan på Söndagkväll. Men jag hade väldigt lite tid på mig och när jag upptäckte att det typ bara fanns en riktig […]

  3. […] till förmån för Röda Korset. Men ikväll är i alla fall TV4´s direktsända insamlingsgala som jag, Binta och Jai och en annan kompis kommer att gå på (som publik) och jag hoppas att vi ska få in riktigt mycket pengar till dessa krigsdrabbade […]