Bildgåta

Jag satt och kollade igenom en del bilder på datorn. Upptäcker en hel serie bilder med en underbart söt liten prinsessa. Bilder som jag ser är tagna hemma hos Binta. Det tar en stund innan jag inser vilken prinsessa det är som besökt Binta. Kan du se vem det är?

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

7 svar på ”Bildgåta

  1. Gunilla: Toppen. Nej, vi får hoppas det är något tillfälligt, eller så kanske han blir en ny after dark. Haha… För övrigt så kände jag faktiskt inte igen honom själv. Jag frågade till och med Jai ´s kompis: ”vet du vem den där tjejen är?” Haha… Men det var en miniatyrbild jag såg. Inte så här stor. Men ändå…

    Soulsister: Ja, jag tycker de var toppen!! 😀

    Pysan: Japp, det är min lilla prins(essa);-) Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.