Det kom ett mail…

Minns ni? Minns ni intervjun jag gjorde för ett tag sedan, i intervju-serien, som jag fortfarande håller på med, när jag intervjuade Therese? Intervjun hette Intervju med Therese om att vara ung och sjuklig.

Nyss fick jag ett mail. Ett mail som gjorde mig alldeles varm och glad, jag har fått lov att lägga ut det:

Hejsan Fatou!
Hoppas allt är bra med dig!
Hos mig går det framåt. Tänkte ge dig en uppdatering om vad som hänt i mitt liv sedan sist. Jag fick en remiss till en reumatolog kom dit och äntligen efter så lång tid har jag träffat en doktor som knäckt gåtan. Jag har en reumatisk systemsjukdom som heter SLE. Äntligen har jag fått ett namn på allt det hemska jag gått igenom. Ett läskigt namn men ändock ett namn. Jag är så glad. Jag var verkligen lika sjuk som jag kände mig. Det var inte psykiskt eller inbillning som alla sa när de inget hittade!

På tisdag ska jag till ögonmottagningen och genongå en ögonundersökning inför min medicinering. Medicinen jag ska få kan nämligen fördärva ögonen bland annat färgseendet och vid den första undersökningen visades det att jag redan hade små fel på färgseendet så nu ville de kontrollera så att inget allvarligt ligger bakom. Efter undersökningen kommer jag få börja med ett läkemedel och min doktor har goda förhoppningar om att jag ska kunna få tillbaka min livskvalitet. Det känns otroligt underbart! Jag kan knappt tro att det är sant.

Inte nog med detta. Bloggaren Katrin Zytomierskas pappa Vladde Zytomierska fick höra min historia och har bestämt sig för att bjuda ner mig till sitt lyxhotell i Nice och stå för både resa och boende för att jag ska få lite rekreation. Helt otroligt!! Läs hans inlägg här http://www.katrinsgoodiebag.se/blog/?cat=5

Så det verkar som att min historia får ett solskensslut trots allt!

Stor kram
Therese

Jag är väldigt glad för Thereses skull!! Ibland är livet bara fantastiskt!!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

6 svar på ”Det kom ett mail…

  1. Låter som om det kan lösa sig till det bättre. Alltid bra när man hittar lösningen – oavsett vad den är. Lättare ta till sig livet NÄR man vet vad det är. Och att få ge de runt omkring en förklaring. Speciellt de där som anser – hypokondriker… Den delen känns oftast bäst. Och en bokstavskombination de inte vet något om – än bättre, för ibland vågar de inte fråga – kan känna sig dumma och det vill de ju inte.
    Må så grankott…
    och hoppas allt ordnar sig – och du är en ängel, utan vingar?, som delger oss allt!!! kram…

    Bim HDs senaste inlägg..Lek med tanken – man alternativt kvinna…

  2. Tack för att vi fick läsa Thereses mail till dig. Härligt att läsa om en människa som trots svår sjukdom kan se positivt på sitt liv. Det ger mig en tankeställare då jag ibland kan hänge mig åt gnäll för att jag har för mycket att göra, men det är ju självförvållat! Jag är ju frisk, har arbete, vänner, mat och tak över huvudet, bor i ett land med fred, i en stad som är lagomt liten och lugn. Man glömmer så lätt hur bra man har det! Hoppas Therese får all hjälp hon kan få och att hon kan behålla sitt goda humör.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.