Dålig planering

Nej, jag har fortfarande inte städat ut min garderob. Jag har bara struntat i det. Det var meningen att jag skulle åka iväg på en grej idag, som jag hade sett fram emot av flera skäl och som kändes viktig för mig, men på grund av att jag ibland är en otroligt dålig organisatör i min vardag + att jag inte kollat upp tider ordentligt innan, så missade jag alltihop. Det kändes rätt värdelöst och jag ska försöka komma på ett sätt att gottgöra att jag inte dök upp. När jag väl kom ner på stan insåg jag att det var allt för lite tid kvar, så jag bestämde mig för att hoppa över det i stället…

Läs även andra bloggares åsikter om

Social comments

Loading Facebook Comments ...

3 svar på ”Dålig planering

  1. Jag tror ingen kan klandra dig för att vara en dålig organisatör…ensamstående mor, jobb och ta hand om hushåll…är mer än vad de flesta klarar…så folk har nog förståelse.

  2. Weirdo: Ja, men ibland bara ”släpper jag allt” och tänker att jag löser det. Men så kommer jag på i sista minut att jag inte alls löst det… Hmmm… Trist en här gången, för det var något jag verkligen velat gå på själv! Kram!

  3. Pingback: Tonårsmorsa » Brevet till Ludmilla!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  1. […] helgen skrev jag om att det var något som jag ville gå på, men p.g.a. min dåliga planering så blev det inte så. Just då ville jag inte skriva vad det var, eftersom jag inte visste om personen det gällde […]