Utvilad och garderobsutrensning

Från trött, utmattad Tonårsmorsa till en riktigt pigg Fatou med drömmar om att orka rensa ut en jättegarderob

Vad jag har sovit!! Jag gick och la mig en stund i går kväll och tänkte bara vila och kanske slumra till en timme. Sanningen var att jag sov till kl. 22.30, gick upp och borstade tänderna för att sedan stupa i säng. Jag vaknade sedan klockan 5 i morse, för att sedan somna om och sova till typ 6 eller 7. Sedan har jag legat och lyssnat på min ljudbok till nu. Jag behövde nog detta, då jag nästan hela den gångna veckan suttit uppe på nätterna för att göra klart mitt examinationsarbete för min skolavslutning. Det är så oerhört skönt att vakna och vara helt utvilad.

Jag sitter och överväger att rensa ur garderoben. Den är stor och den är stökig och jag hittar knappt mina kläder. Framför allt så kommer jag knappt in i min garderob för att börja leta efter kläder. Kaos är bara förnamnet. Jag vet knappt vilka kläder jag har där inne. För att inte tala om mina vår- och sommarskor eller mina arbetskläder. Ja, det börjar bli dags nu. Att göra en ordentlig utrensning. Jag försöker intala mig själv med att det säkert inte tar så lång tid, att det blir gjort på ett kick, trots att jag vet att det är en ren lögn. Jag försöker också intala mig om att det är så enormt skönt när det väl är klart, vilket är sant!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

3 svar på ”Utvilad och garderobsutrensning

  1. Pingback: Tonårsmorsa » Dålig planering

  2. Pingback: Tonårsmorsa » När jag kom ut ur garderoben…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  1. […] jag har fortfarande inte städat ut min garderob. Jag har bara struntat i det. Det var meningen att jag skulle åka iväg på en grej idag, som jag […]

  2. […] finns det någon människa som undrar vad som hände med min garderobsstädning, som jag tjatade om inför helgen? Sanningen att säga, så var det inte mycket som hände på den […]