TV4 gala ikväll till förmån för krigsdrabbade kvinnor

Jag vet inte hur många dagar insamlingswidgeten kommer att ligga kvar, till Rädda Kvinnorna, som jag och många, många andra bloggare har drivit ett tag nu till förmån för Röda Korset. Men ikväll är i alla fall TV4 ´s direktsända insamlingsgala som jag, Binta och Jai och en annan kompis kommer att gå på (som publik) och jag hoppas att vi ska få in riktigt mycket pengar till dessa krigsdrabbade mammor.

Jag hoppas, hoppas att alla som vill skänka en slant (man kan skänka från 25 kronor och uppåt) passar på och är med i denna insamling. Jag tycker det är bra när man kan göra något tillsammans!!

Mer om denna insamling, som jag har bloggat, kan du läsa i DETTA inlägg med tillhörande länkar i inlägget!

Jag är också oerhört TACKSAM till alla mina läsare som har skänkt en slant, antingen i min eller någon annan bloggares insamling. Jag tycker det är fantastiskt vi är så många som hjälps åt och gör något tillsammans för våra medmänniskor!

Om du vill skänka, så klicka längst ner på loggan under! TACK på förhand!!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

3 svar på ”TV4 gala ikväll till förmån för krigsdrabbade kvinnor

  1. Jag spanade och spanade efter er i publiken.Ingen lila klänning eller vackra damer kunde jag se.Men kanske du fick en pratstunf med Tilde, din gamla klasskompis?

    Vbs senaste inlägg..Olycklig

  2. Vb: Jag har inte sett det själv, men Isa hade sett oss klappa i takt! Haha… Ja, jag hann snacka lite med Tilde, men hon var inte min gamla klasskompis, utan vi umgicks ibland genom gemensamma bekanta! 😉 Bilduppdatering kommer!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.