Helgen i Bilder

Helgen har varit en blandning av vila och trevligheter. Precis som en helg är när den är som skönast! I Lördags var min prinsessa Isatou (15) på sin första skolbal och hon hade jättetrevligt, som kanske syns!

Isatou på balen

Isatou på väg till balen

Så igår, Söndag, skulle jag, Binta, Jai och min kompis Linda El Soudi till TV4`s Rädda mammorna-gala i Stockholm. Jag och Jai skulle åka från Uppsala, så skulle vi möta upp Binta och Linda i Stockholm.

Som vanligt var vi i sista minuten, så Jai och jag fick sminka oss på tåget…

Jai på tåget

Jag på tåget, lika glad som jag ser ut

Lite av frisyren. Dubbelhakan bjuder jag på…

Väl framme stod Linda och väntade på oss, vilket är mer än man kan säga om Binta, som var ännu senare än oss (varför är jag inte förvånad?) Så pass sen, att vi missade bussen och fick ta en taxi. Då var Binta fortfarande inte riktigt klar, så hon lägger här sista handen i taxin. Måste bara säga att vi åkte med en urkul taxichaufför, som underhöll oss hela resan…

Äntligen på plats i TV-studion. Jag, Jai och Binta

Jai, Binta och Linda, tre glada tjejer

Kvällen blev fantastisk, med toppen underhållning, sorgliga inslag om hur kriget drabbar mammor och barn. Inte ett öga torrt. Inte våra i alla fall.

Jag sprang också på HannahSthlm flera gånger under kvällen och hon har också kämpat på med sin insamling och hunnit samla in så mycket som 2230 kronor (i skrivande stund)!! Toppen Hannah!!

Caroline af Ugglas och Rikard Wolff

Konstnärerna Regina Lund, Elisabet Höglund och (glömt namnet)

Blandade artister

Programledarna Tilde de Paula och Kattis Ahlström efter kamerorna slocknat…

Kanske inte riktigt alla kameror då, men TV-kamerorna i alla fall…Tildes klänning var helt fantastisk och det tycker jag att Tilde är också!!

Tilde och Linda

Binta och Jai med min gamla undomsbekant Tilde de Paula.

Det var kul att få en liten pratstund med henne, både i pausen och efteråt. Hon kände inte igen barnen, (det är jättemånga år sedan vi sågs) men sa att hon minns deras blöjor… Haha… Jag vet inte vad hon menar med det, men det var en rolig kommentar i alla fall!

Det var jättekul att när vi lämnade studion, så hade TV-galan dragit in hela 23 000 000 kronor!! FANTASTISKT!! Min egen insamling här på sidan, ligger visst kvar några dagar till, men jag är glad och tacksam över att vi tillsammans har fått ihop, i skrivande stund, 1085 kronor och att vi är 16 personer som har skänkt en summa. Om du vill skänka en slant, får du gärna klicka längst ner på loggan längst ner i inlägget! TACK på förhand!!

Något som var mindre trevligt var när jag och Jai skulle ta sista tåget hem till Uppsala igen… De hade nämligen ställt in alla tåg i norrgående riktning p.g.a. någon brand och de lyckades inte skaka fram några ersättningsbussar förrän över en timme efter att vi skulle ha tagit tåget.

När vi äntligen kom hem till Uppsala, trötta och kalla hade vi naturligtvis missat sista bussen, så det blev ännu en oplanerad taxiresa. Sedan stupade jag i säng. Nåja, vi kom i alla fall hem. Slutet gott, allting gott!

Om du missade TV-galan så kan du kolla på den HÄR!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

12 svar på ”Helgen i Bilder

 1. Himla kul att du lade upp så många bilder, så vi fick se vad vi missade. Ska kolla in själva galan på nätet..senare idag…är väldigt sent….eller snarare tidigt här just nu..

 2. Snygga tjejer hela vägen!Speciellt kul att se Isababen.Har ju bara träffat henne i träningskläder.Tänk vad som gömde sig där.:-)

  Vbs senaste inlägg..Olycklig

 3. Pingback: Tonårsmorsa » När jag kom ut ur garderoben…

 4. Det var jättekul att springa på er! Du och dina döttrar är så himla söta!:)

  Haha..Jag skrattade för mig själv när du sa att du SETT Kajsa och mig rusa till bussen. Vi måste varit en fabulous syn…Två marathonlöpande i kortkort och 15 cm high-heels.Nästan ett MIRAKEL att vi inte ramlade och bröt benen:P
  Synd att ni fick ta taxi två gånger,men ibland har man tyvärr inget val!

  ROLIGT att det gått så framåt med din insamling! Good Work!:)

 5. Visste du att Tilde DePaula var i Gambia i februari? Jag såg henne på flygplatsen i Banjul när jag var där. 🙂

 6. Weirdo: Jag gillar att dela med mig! 😉

  Vb: Ja, visst blev hon fin?!!

  Sofie: Misstänker att du menar Isa och inte mig? 😉 Ja, hon blev jättefin!!

  Eva: Ja, det var jättetrevligt! 😀

  Soulsister: Ja, det var många bra, men den här gången tyckte jag nog rätt låt vann. I alla fall var de bäst live!! Ja, jag tycker också att Isa blev jättefin!

  HannahSthlm: Haha. Ja, det låg lite vingligt ut när ni sprang, jag trodde aldrig ni skulle hinna. Haha… Men det gjorde ni, men inte vi! 🙂

  Nettan: Nej, det hade jag ingen aning om. Hoppas hon hade skitkul! 🙂

 7. Pingback: Sammanfattning av sommaren i Bloggform

 8. Pingback: Veckans Debatt: Mors Dag och Bistånd

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

 1. […] Personligt « Helgen i Bilder […]

 2. […] Helgen i Bilder (TV4-galan och Skolbal) […]

 3. […] Den här veckan handlar det om Morsdag och om att Rädda Mammorna, som jag medverkade i även förra året och som utmynnade i en stor tv-gala i tv4 som jag var med på! […]