När jag kom ut ur garderoben…

Kanske finns det någon människa som undrar vad som hände med min garderobsstädning, som jag tjatade om inför helgen? Sanningen att säga, så var det inte mycket som hände på den fronten, förrän igår. Igår tog jag ÄNTLIGEN tag i den. Sedan blev jag avbruten av att åka och hämta Mabou, som varit hos sin pappa, på stationen. När jag kom hem, var det i stort sett dags att börja fixa sig inför TV4-galakvällen i Stockholm.

I morse satte jag igång igen. Det har nästan tagit hela dagen!! När garderoben äntligen var fin och välsorterad och allt det där och jag bokstavligen klev ut ur garderoben, så upptäckte jag att mitt relativt välstädade hem, åter igen var ett fullständigt bombnedslag. När skedde det? Vem har stökat till? Hur ska man NÃ…GONSIN lyckas ha HELA hemmet välstädat? Samtidigt! Kan man bara ge upp?

Garderoben innan, ett fullständigt kaos

Garderoben efter, nu kan man åter kliva in i den, utan att trampa sönder massa grejer som låg längst ner.

Jag ska erkänna att den här utrensningen skulle ha gjorts för läääänge sen. Det blev en stor, svart säck med barnens grejer (som vanligt är det ”ingen” som lagt dem där), en stor, svart säck med grejer jag måste kasta, då de var trasiga eller fläckiga. Sedan blev det TVÃ… STORA, svarta säckar med för små kläder eller annat jag inte använder, som ska skänkas till behövande släktingar eller till välgörande ändamål. (Det brukar sluta med att jag sparar dem i förrådet och sedan skickar ner till Gambia, när någon jag känner ska skicka en hel container!) En del kläder var i riktigt bra skick. Jag hittade en del plagg som prislappen satt kvar på, d.v.s. de är inte ens använda. En del kläder har jag hunnit använda någon enstaka gång och sedan har jag antingen ratat dem, eller så har de helt enkelt blivit för små.

Skönt känns det i alla fall nu, för jag hade verkligen gruvat mig för det här! Det blev så mycket plats över att jag till och med fick plats med alla mina nya kläder och det är inte helt fel!

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

8 svar på ”När jag kom ut ur garderoben…

 1. Jag vågar inte rensa min garderob för det kommer innebära att jag kommer få ett bevis på att jag har handlat alldeles för mycket på sistone. Det i sig kommer göra mig ledsen och då lär jag tröstshoppa. Med andra ord, det är farligt för mig att städa, överhuvudtaget. Nu hoppas jag bara att min make inser det också 🙂

 2. Just garderober och klädkammare har en tendens att ALLTID bli sådär röriga!! Jag har själv ett sådant dåligt samvete som hänger över mig… Jag BORDE verkligen ha gjort en storröjning där! Men har jag gjort det??? Nä……. :-S

  Tizzels senaste inlägg..Jag badade bara nästan!!

 3. Känner igen det där. Att ha välstädat överallt samtidigt kan man ju ha, men att det SER välstädat ut är en annan sak. Jag har 7 barn. Ibland har vi 9 barn hemma o de har kompisar springandes. Det finns ingen möjlighet i världen att det ser välstädat ut samtidigt i mitt hem…tyvärr…*snyft*…

 4. Hm, skulle vilja ha en sådan garderob jag… tänk att kunna (eventuellt då ;)) gå in och välja och ha översyn… här är det i byrå här… ligger en hög där, travar… eller så kanske det finns något på övervåningen. Vad är var och hur kunna se överblick på vad man ska kunna välja? uff…
  Må så grankott…

  Bim HDs senaste inlägg..Det ska visst vara mors dag idag, eller???

 5. Visst är det skönt när man fått rensa ut. Det ligger något i det som de som håller på med Feng-Sheui säger att man får mer energi när man rensat ut allt som är trasigt och det man inte kan använda. Jag känner då att jag har mer energi till annat när jag rensat i röran. Så nuförtiden brukar jag alltid kolla om det är dax för rensning när jag börjar känna mig trött och utmattad. Och ofta är det så att det är något som hunnit samla sig i högar.

 6. JAg önskar att det fanns ett lättare sätt att ordna upp garderoben på än att städa den. Kanske ha loppmarknad från garderobe?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.