Jag älskar överraskningar!!

Idag var en sån där dag igen. En dag när jag var så trött, så trött. Första dagen på jobbet efter drygt fyra månaders utbildning. Trött i kroppen, trött i huvudet, trött i själen. Kommer hem och ska börja sortera en enormt stor tvätthög. Tänker på att allt annat (utom min garderob) är en hemsk röra. Jag kliver innanför dörren och ett leende sprids genast i mitt ansikte när jag ser att hallen är städad. Lyckan är total när jag kommer längre in i lägenheten och upptäcker att hela nedervåningen är VÄLDIGT GRUNDLIGT STÄDAD!!

Det är Isatou och en ”tillfällig bonusdotter” som bor hos oss några dagar som överraskat mig, trots att jag igår kväll sa att jag ska ta hand om det här så snart jag hinner…

Helt plötsligt känns den här tvätthögen lite mindre enorm och helt plötsligt så känner jag inte fullt så stort motstånd till att sätta igång och tvätta!!

Det finns ungdomar som vet hur de ska göra en liten Tonårsmorsa på ruggigt bra humör!!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

4 svar på ”Jag älskar överraskningar!!

 1. Ã…h, vilken härlig lycka det där är.. eller när man kom hem och maten stod klar på bordet… oki, köket såg ev ut som det gjorde, men maten lagad… … …
  Nu får man se framöver när äldsta kommer hem, kanske man får någon överraskning, vem vet… … … hittills mest utgifter inför att hon kommer dock…
  Må så grankott…
  dock hoppas jag att FK tänkt till åt rätt håll innan dess ;(

  Bim HDs senaste inlägg..Dagar komma och dagar gå – var tar de vägen egentligen…

 2. Önskar att jag fick sådana överaskningar…de händer mindre sällan när man inte har barn…maken är inte så mycket för att att städa…men han köpte faktiskt en rosa träningsoverall åt mig en gång…och var så stolt…hahahaha

 3. Jag älskar också såna överraskningar…men som Weirdo så har jag inga barn, så man får lita på att karln överraskar mig. Min förra sambo hade bonat golven i våran lägenhet en gång när jag kom hem från jobbet. Då var jag glad! Det var så fint hemma hos oss. Nästa gång hade han plockat isär en B20 motor till en Volvo på köksbordet, och vi åt middag i vardagsrummet. Då var jag inte glad!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.