Reportage i tidningen Hemtrevligt

I månadens nummer av tidningen Hemtrevligt, finns ett relativt stort reportage (3 sidor) om mig och barnen och bloggen. Jag blev själv nöjd med reportaget och bilderna till. Fotografen som fotograferade oss, (Kristina G Eriksson) var väldigt engagerad och energisk och tog tid på sig när hon fotade oss. Oftast brukar det ta en kort stund när det kommer fotografer, men den här fotografen tog drygt en timme på sig och det var väldigt roligt att ta blandade, rörliga bilder och inte bara ”uppställda”.

Hur som helst så är tidningen Hemtrevligt en ganska ny tidning (tror jag) och jag har aldrig köpt den, men efter att ha tittat i den, så upptäckte jag att den innehöll flera intressanta reportage och tips. Jag tipsar om att köpa den, om du vill ha lite intressant läsning! Jag kommer nog att köpa den själv fler gånger.

Tack till journalisten Nina Schmeider och fotografen Kristina G Eriksson, för ett väl utfört arbete, det uppskattas!

Följ mig med Twitter

Följ mig på Boktipset

bloglovin

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

6 svar på ”Reportage i tidningen Hemtrevligt

 1. Gunilla: Ja, det är ett seriöst tips, även om du inte orkar läsa om mig… haha. Jag menar inte att man måste köpa just det här numret, bara för att jag är med, utan jag menar det som ett tips på tidning. Om du sedan väljer att köpa Juni-numret så kan du ju också passa på att läsa om mig! 😉 Det finns förresten en massa annat att läsa också. Såsom korsord, mode, tips till hemmet, recept och som sagt; flera intressanta reportage!

 2. Ã…h… just den tidningen vill jag ha, läsa lite mer om er, hihihi…
  Vet inte om jag har läst något nummer tidigare – periodare när det gäller tidningar nämligen…
  Men, du är ju mer än en riktigt kändis nu då, snart än mer? 😉
  Må så grankott…
  … och det ÄR så kul när det är vanligt folk som får komma till tals om livet och bloggandet…

  Bim HDs senaste inlägg..Dagar komma och dagar gå – var tar de vägen egentligen…

 3. Vad kul att de gjort repotage om dig…jag tror att min styvmor köper den tidningen…har för mig att hon pratat om den…så jag ska fråga om hon kan skicka urklippet till mig…:o) Hoppas att allt är bra med er.

 4. Pingback: Tonårsmorsa » Tack Nina, för ett väl utfört jobb

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

 1. […] skrev för några dagar sedan om reportaget om mig i tidningen Hemtrevligt som jag (för en gångs skull) blev väldigt nöjd med!! Jag ville dock inte länka till reportern […]