Hellre dåligt minne än dåliga minnen

Mabou skulle få välja mat idag. Inte helt otippat valde han hamburgare (han tycker det är skitkul att gå montera den själv). Jag cyklar ner på ICA. Handlar hamburgebröd, sallad, gurka, dressing, lök, ost. Cyklar hem.

Packar upp maten och upptäcker att jag naturligtvis har glömt köpa själva hamburgarna. Borde det inte vara dödsstraff på dåligt minne?

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

8 svar på ”Hellre dåligt minne än dåliga minnen

  1. Äsch se det det från den ljusa sidan…på det här viset får du gratis motion…och du är i alla fall sund nog att cyckla de flesta (eller kanske bara jag) tar bilen om än det bara är en 10 minuters promenad…det borde vara dödstraff på kronisk lathet!!!

  2. Köpa hamburgare, färdiga broskbiffar?Nä, du känner mig, här gör man från grunden.Nästa besök av dig och Mabbe aviseras, så jag får en chans att ladda kylen så ska han/du få hamburgare som heter duga!
    Puss!

    Vbs senaste inlägg..Olycklig

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.