Hjälp sökes att finna billig resa

Jag vill åka till Gambia i December och vet att man kan få tag på billiga resor om man är beredd på lite ”omvägar”, vilket jag är. Har någon ett tips på var man kan hitta de billigaste resorna. (Endast flygstol behövs)

Kom igen nu och hjälp mig med din kreativitet!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

11 svar på ”Hjälp sökes att finna billig resa

 1. Kolla skyscanner.com
  den sidan letar upp de billigaste resorna, pa alla flygbolag. Den ar jattebra!
  Ett annat tips ar att kanske aka till London forst, for ibland ar det billigare harifran. Hoppas du hittar nan bra resa!

  Pernillas senaste inlägg..Bday girl

 2. jag har tänkt fråga dig länge, eftersom jag har följt den ganska länge, om du visste nån sida med billiga resor till Gambia.. men har inte blivit av förens nu, när du själv letar efter billiga resor. jag såg en sida har ingen aning om nu vad den hette, men där kostade det 18tusen med hotell! men tänkte det finns väll alltid billigare, eller kostar det så mycket på andra sidor också? Peace:)

  idas senaste inlägg..några klipp som går mig på nerverna!

 3. Pernilla: Ska kolla det! Tack för tipset!

  ida: Jag vet att man kan hitta resor via London som är billiga, men de jag funnit blir det dyrare än med Ving, eftersom man måste betala mellan Sverige och London också och jag vet inte vilka flygbolag man ska leta efter som åker via London. Jag har hittat resor med Ving från drygt 5000 vilket är helt okej, men tänkte ändå kolla om det finns billigare? Normalt är det ju bra att ta sista minuten till Gambia, men det är inte så bra i December, när många vill åka, då är det bra att boka i tid!

 4. Hej Fatou! Vilket sammanträffande, jag sitter precis och letar efter en billig flygstol till Senegal.. Antar att priserna dit och till Gambia är ganska lika? Vilket pris brukar du komma undan med när du flyger till Gambia?

  Kram!

  Mathildas senaste inlägg..Han som hänger.

 5. Hihhi… någon meddelade tydligen redan London 😀 För jag vet att det flygs från Stockholm, via London till Tunis med flygstol. Ja, inte vi – vi brukar ta charter… Hemska tanke – ingen resa iår… Jag lider just nu, lovar… … …
  Må så grankott…
  … men, undrar… kom någon resereklam i mailen nyss – ska kolla där… Raderade omgående och lipade åt datorn, typ. Kände mig smått barnslig i mitt uppträdande men, ungefär så det kändes, suck…

  Bim HDs senaste inlägg..Ingen stormvarning utfärdad – men nordanvinden är bitande kall, brrr…

 6. Ving kommer säkert vara billigast…5000 är jättebilligt ju:) annars kan du testa att åka från UK eller Holland. Lycka till:))

 7. Nästan alla flygbolag som kör internationella avgångar flyger till/från London…Det kan vara värt att kolla via Paris också…Alla resor jag har bokat till Afrika har vart billigast att åka via Frankfurt, London eller Paris…

 8. Mina föräldrar har en resebyrå..kan kolla med dem om de kan hitta några billiga alternativ. De kommer hem från Budapest på måndag, jag behöver dock mer detaljer om resan. Vill du att jag kollar upp det åt dig, så gör jag gärna det, mejla om du vill :o)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.