Brevet till Ludmilla!

Förra helgen skrev jag om att det var något som jag ville gå på, men p.g.a. min dåliga planering så blev det inte så. Just då ville jag inte skriva vad det var, eftersom jag inte visste om personen det gällde skulle gå ut med det. Men det har hon nu gjort.

Det var alltså Ludmilla som hade öppet hus då det var ett år sedan hon förlorade sin vackra dotter.

Eftersom jag förra helgen till slut insåg att jag inte skulle hinna dit i tid, så åkte jag ner på stan i alla fall och köpte lite blommor, sedan skickade jag med ett brev jag skrivit till Ludmilla, som jag egentligen hade tänkt lämna över till henne på Öppet Hus. Nu fick hon det budat i stället.

Ludmilla har publicerat mitt brev och du kan läsa det HÄR, om du vill!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

6 svar på ”Brevet till Ludmilla!

  1. Ha en trevlig nationaldag!!!
    Nu ilar jag iväg på operation kidnappning – möhippa för en väninna, hihihi…
    Må så grankott… ngn som hoppas vi INTE fryser till isbitar, brrr…

Välkommen att kommentera. Du kan välja om du vill kommentera med wordpress, facebook eller google+ genom att klicka på de små ikonerna ovan. Håll god ton, inga personangrepp och håll dig till ämnet och inom lagens ramar. Alla kommentarer är modererade och godkänns så snart jag får möjlighet. Kommentera gärna i stort och smått. Jag försöker svara på alla kommentarer, men ibland kan det dröja lite. Ordet är fritt, ordet är ditt!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.