Varmt TACK!

Jag vill börja med att tacka så mycket för alla gratulationer till bloggens 4-års jubileum!! Men glöm inte att gratulationerna är lika mycket till er som läser och till er som ger feedback, som till bloggen i sig!!

Så till tävlingen. Jag var lite slarvig med att skriva när tävlingen går ut, så vi gör så här, att ni kan fortsätta kommentera inlägget; Tonårsmorsa 4 år!! till och med Onsdag och därefter drar jag en vinnare av er som kommenterat. Jag funderar på att göra det på en liten video, så ni ser att jag inte fuskar! Haha… Ja, vi får se hur det blir! Tack i alla fall för alla gratulationer och massor av GRATTIS till er som orkar läsa mina texter!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

1 svar på ”Varmt TACK!

  1. Grattis med dagen!!!
    Försökte med en kommentar ang jehu i ovan inlägg – ville sig inte, urk… SAOB – har förklaring på det liksom…
    Väntar med spänning på vem som vinner och själva dragningen. Video – jag GÖR vågen ,)
    Må så grankott…

    Bim HDs senaste inlägg..Liket lever, än – jag lovar!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.