Dagens Radiokåseri (28)

Idag tror jag att det var det sista radiokåseriet som sändes innan sommaren. Sedan får ni vänta till hösten innan ni får höra mig i radio igen. Dagens kåseri handlar förstås om det kommande sommarlovet. Du kan lyssna på det HÄR! (Direktlänk)

Tidigare kåserier kan du lyssna på HÄR!

OBS!! Missa inte tävlingen som håller på till och med Onsdag. Klicka HÄR och läs sista stycket i inlägget om du vill vara med och ha möjlighet att vinna boken En Tonårsmorsa mitt i Livet!

Här kan du också följa mig:

Följ mig med Twitter

Följ mig på Boktipset

bloglovin

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

1 svar på ”Dagens Radiokåseri (28)

Välkommen att kommentera. Du kan välja om du vill kommentera med wordpress, facebook eller google+ genom att klicka på de små ikonerna ovan. Håll god ton, inga personangrepp och håll dig till ämnet och inom lagens ramar. Alla kommentarer är modererade och godkänns så snart jag får möjlighet. Kommentera gärna i stort och smått. Jag försöker svara på alla kommentarer, men ibland kan det dröja lite. Ordet är fritt, ordet är ditt!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.