Mabou i Värmlandsskogarna

I måndags åkte Mabou med min pappa till Värmland. Han ska stanna där länge, länge och jag saknar redan min lilla babyboy. Egentligen var tanken att han inte skulle åka dit förrän i Juli, men han har tjatat och tjatat och morfar verkade bli glad över lite sällskap av en pratsjuk liten kille.

Det passar egentligen ganska bra eftersom jag jobbar en hel del framöver och det snart är skolavslutning från sexårs. Han börjar ju första klass i höst och då kan man ju inte ta ledigt hur som helst längre. Det blir bra att han får ha sommarlov ett tag i Värmlands skogar.

Nu är frågan hur jag ska klara mig utan honom i en hel månad?

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

6 svar på ”Mabou i Värmlandsskogarna

 1. Ã…h, är han häråt – mot mitt håll. VAR i Värmland är han? Nä, du behöver inte svara här, hihihi… Går bra på annat sätt också. Man vill inte alltid lämna ut ALLT nä. Även om man lämnar ut sig – så vräker man inte ut allt. Hm, vissa verkar göra det, men nog finns det en gräns? Jag har en – och just nu låter den mig nästan känna… Orkar jag fortsätta blogga? Men, skam dem som ger sig – och ont krut förgås inte så lätt. Ja, jag HAR lärt mig en gång var det uttrycket troligen kommer ifrån. Men, just nu var minnet bra, dock väldigt kort, hehehe…
  Må så grankott..
  … och utan sonen kan du kanske koncentrera dig på jobbet, hm – eller också inte, hihihi…

  Bim HDs senaste inlägg..Väderkvarnar är en sak att slåss med…

 2. Wow en hel månad..det är länge utan att träffa honom. Om än det saknaden kanske blir lite mindre med telefon samtal och dyl så måste vara jätte jobbigt. Kan du åka och hälsa på honom över en helg eller nåt?

 3. Pingback: Tonårsmorsa » Äntligen!

 4. Pingback: Fantomen behöver flytthjälp! Jag rycker in!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

 1. […] blir inte sämre av att jag är ledig några dagar nu, det känns helt underbart. Idag kom dessutom Mabou och min pappa hem igen från Värmland. Mabou har haft massor av hemlängtan, så de kom hem lite tidigare, fast de stannar bara några […]

 2. […] över helgen för att hjälpa Fantomen/Grodan (min pappa) att flytta tillbaka till Uppsala (till Mabou ´s stora glädje, ja vi andra är också glada, […]