Bloggdrottning?

Idag har jag fått det finaste smeknamnet jag hört på länge. En bloggare kallar mig för ”bloggdrottning”. Jag blev så jäkla till mig att jag skyndade mig kommentera inlägget. Och lyckades naturligtvis inte ens kommentera på rätt ställe… Haha… sån koll har jag!

Jag känner mig som allt annat än en drottning i dag och jag brukar vara van att bli kallad för det mesta, förutom bloggdrottning. Men jag tror ändå jag står ut med det smeknamnet idag i ändå…! 😉

Save the blogqueen, eller nåt…

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

3 svar på ”Bloggdrottning?

  1. Jadu, eller nå ´t?När jag bloggade på Ab brukade jag bli kallad bloggdrottning.När jag skrev osande inlägg eller kritiserade någon.Hahaa, visst är det bra med olika betydelser, samma ord!?

    Vbs senaste inlägg..Rädslan är naken

  2. Pingback: Tonårsmorsa » Släkten är värst (och bäst, förstås!)

Välkommen att kommentera. Du kan välja om du vill kommentera med wordpress, facebook eller google+ genom att klicka på de små ikonerna ovan. Håll god ton, inga personangrepp och håll dig till ämnet och inom lagens ramar. Alla kommentarer är modererade och godkänns så snart jag får möjlighet. Kommentera gärna i stort och smått. Jag försöker svara på alla kommentarer, men ibland kan det dröja lite. Ordet är fritt, ordet är ditt!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  1. […] Carola (Mitt favoritinlägg hittar du HÄR och HÄR blir jag kallad för Bloggdrottning. Igen.) […]