Lite shopping

Jag har varit på lite småshopping idag:

Ja, med den här påsen, så vet ni vad det betyder…!

Örhängen och halsband. Jag börjar bli hooked på Snö of Sweden.

Den enda mascara jag använder sedan flera år tillbaka. Kanebo 38 grader.

Här är en nostalgi-tripp. En liten söt ask med lipgloss…

Det är en sån här liten plåtburk som man drar locket åt sidan och den har kokosdoft. Jag var bara tvungen att köpa varsin burk till mina tre döttrar och min tillfälliga ”extradotter” som för tillfället bor hos mig!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

3 svar på ”Lite shopping

  1. Ahhh… den mascaran rekommenderar alla verkar det som. Hm, behöver en ny dessutom. Och var leta upp ngn miljonär som betalar, haha. Eller sända faktura till FK? Hm, undrar om de betalar den fakturan? Eller de kan få lånen och alla andra räkningar som behöver betalas istället, hm… för jag behöver mascaran och ett sådant lipgloss vore ju något – låter tom gott, hihihi…
    Må så grankott…
    ngn som är fast i liknande burkar!!! och fast i galna beslut från FK, blääää…

    Bim HDs senaste inlägg..Väderkvarnar är en sak att slåss med…

  2. Pingback: Ett smycke att älska!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  1. […] med deras namn på. Jag tycker för övrigt de har väldigt fin design, som påminner mig lite om Snö of Sweden, som jag tidigare skrivit om. Men sanningen är att jag faktiskt gillar denna ännu mer och det […]