Vinnaren är…

Vinnaren av Bloggtävlingen jag hade för att fira mina fyra år som bloggare, kan ni se i den lilla videosnutten nedan. Den som vunnit kan maila mig på: tonarsmorsa@gmail.com så jag kan få adressen.

OBS!! Som ni säkert vet så lägger kameran på 10 kilo. Minst. Jag är naturligtvis inte alls så där tjock, trött eller har så skum röst. Egentligen har jag en midja som Barbie och är världens mest otrötta bloggare med världens vackraste röst. Tänk Fatou- Tänk Whitney Houston, typ…

Om du inte orkar se den hemska filmen för att se vem som vunnit, klicka bara HÄR! GRATTIS!! Jag kommer att skicka min bok till dig!

Samtidigt vill jag passa på att tacka för alla fina kommentarer som ni skrev i tävlingsinlägget!

Jag vill särskilt tacka Martina för hennes kommentar, som gjorde mig väldigt, väldigt glad! jag publicerar den nedan:

Martina tyckte:

Jag kommer hem efter att ha jobbat 24 timmar i rad på ena arbetsplatsen, vet om att jag ska upp tidigt imorgon och gå till nästa arbetsplats (underbart att vara sommarvikarie).
Jag tassar in till Lilla bus, tio månader, som ligger ihoprullad i sängen och sover sött. Tittar på min dotter och tänker på den kärlek jag känner för henne, och på den oro jag har för framtiden.

Sedan tassar jag ut till soffan där sambon somnat, väcker honom och säger att han ska fortfätta sova i sängen ist.
Efter det så börjar jag plocka undan för att kunna vakna till ett någotsånär rent hem, jag gör smörgåsar åt sambon, packar lilla bus väska, lägger fram rena arbetskläder och plockar upp middag ur frysen.
Sedan börjar min “egen-tid”.

En lång skön dusch för att “duscha bort” arbetsdagen, en enormt stor kopp med chai och fram med datorn. Sedan försöker jag hinna med att blogga i min egen blogg en sväng innan jag ägnar mig åt dagens höjdpunkt. Att läsa Din blogg.

Jag har följt din blogg sedan start och tycker fortfarande att den är helt underbar. Den är personlig, välskriven, inehåller både humor, sorg, åsikter och öppenhet. Den känns “ärlig” och “hemtrevlig”. Följer även flickornas bloggar med glädje.

Många gånger under årens lopp har jag tänkt att jag hoppas på att kunna ha lika fin relation till mina barn och att du verkar vara en underbar mamma och person.

Att välja ett favoritinlägg är omöjligt eftersom det finns så många, jag älskar att läsa inläggen om när Binta flyttade till eget och speciellt det med madrassen ;) Du skriver så målande när du skriver om familjen att man riktigt ser det framför sig.

Finns mycket positivt att säga om din blogg och eftersom jag är övertygad att boken är minst lika bra så har jag frågat det lokala biblioteket om de kan ta in den så att jag kan läsa från pärm till pärm och skratta högt.

Skulle jag mot all förmodan få den stora äran att vinna din bok så har jag redan tänkt skänka den till min älskade mamma för att förgylla hennes stressade vardag med en “allierad”..låna kan man ju alltid göra av henne om biblioteket inte vill ta in din bok ;)

Keep it up girl!!

puss i pannan

martina

TACK Martina!!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

3 svar på ”Vinnaren är…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.