Tack Nina, för ett väl utfört jobb

Jag skrev för några dagar sedan om reportaget om mig i tidningen Hemtrevligt som jag (för en gångs skull) blev väldigt nöjd med!! Jag ville dock inte länka till reportern som gjorde reportaget, eftersom jag inte visste om hon ville att det skulle nämnas i hennes blogg, men eftersom hon nu skrivit om det själv, så vågar jag länka.

TACK Nina, för ett bra jobb!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

1 svar på ”Tack Nina, för ett väl utfört jobb

  1. Hon verkar verkligen ha gjort ett bra jobb!!! Kollade i tidningen lite lätt i butik. Men kollade pris o det blev middagsmat o frukostmat istället… Någon som tror att jag inte gillar läget just nu? Nähä, hur kan man tro det… Hm, men det är än bara något att försöka acceptera, kanske, eller slåss?
    Må så grankott…
    ngn vars axlar värker till tusen idag – sitter här för att försöka förtränga. Men – jag är ju fisk enligt FK sägs det så. hrmpf… Borde jobba då också kanske, suck…ajajaj…

    Bim HDs senaste inlägg..Väderkvarnar är en sak att slåss med…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.