Åkanten i ösregn

Igår efter jobbet träffade jag barnen på stan. Jai, Isatou och min tillfälliga ”bonusdotter”! (Så småningom kom även Binta ner en sväng) och därefter gick jag på After Work till Åkanten. Åkanten är en ganska känd och populär uteservering i Uppsala. Men. På väg dit så började det ösregna. När jag säger (eller skriver) ösregna, så menar jag verkligen det. Jag såg ut som en dränkt katt när jag kom fram och ingen hade en minsta tanke på att sitta ute.

Vi satt inne i stället och även om det inte var riktigt lika trevligt som om vi kunnat sitta ute, så har man trots allt inte roligare än man gör det…! Maten var dessutom ruggigt god och vi hade det riktigt trevligt! Jag käkade en mixad grilltallrik, som verkligen föll i smaken. Dock blev det inte så mycket bilder tagna. Men några ”icke avslöjande” bilder kommer här i alla fall:

Ja, som vanligt drack jag min specialare, nämligen: helt vanlig cola, utan is och med citron… Det är starkt nog för mig.

Min brors blivande fru fick anledning att visa upp diamantringen. (Förlovningsring)

En kollega som gärna ville visa sitt fina finger för er… Om hon tagit bort fingret, så hade ni fått se hur söt hon är!

En sammantaget trevlig kväll med trevligt sällskap!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

4 svar på ”Åkanten i ösregn

  1. Jag håller mig också till Cola på After-Worken. Då gäller det att gå till något ställe som har god mat när det inte är den billiga ölen man vill åt! Här har vi haft relativt bra väder igår och idag, men de har lovat regn imorgon.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.