Bilduppdatering

Sommargrönt har en given plats i min blogg dagen efter Midsommar. Jag älskar verkligen sommar, men saknar värmen och solen hittills i år…

Även om vi inte har firat en traditionell Midsommar, så har vi ätit en väldigt traditionell Jordgubbstårta i alla fall. (Och grädden, var vit och inte gul, som det ser ut på bilden!)

Som jag skrev igår var vi och käkade lunch på en chinarestaurang, trots att det var midsommarafton. I min lyckokaka stod följande att läsa: ”The best days of your life have not yet been lived!” Det låter som en lovande löfte.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

4 reaktion på “Bilduppdatering

  1. Kinamat låter mer lockande för mig personligen än sill, potatis och nubbe…speciellt som jag inte dricker alkohol! Det ser ut som att din midsommar var trevlig!

Välkommen att kommentera. Du kan välja om du vill kommentera med wordpress, facebook eller google+ genom att klicka på de små ikonerna ovan. Håll god ton, inga personangrepp och håll dig till ämnet och inom lagens ramar. Alla kommentarer är modererade och godkänns så snart jag får möjlighet. Kommentera gärna i stort och smått. Jag försöker svara på alla kommentarer, men ibland kan det dröja lite. Ordet är fritt, ordet är ditt!

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Lär sig hur dina kommentardata behandlas.

No Trackbacks.