Bok och sovhelg

Lataste helgen på länge, men guuud så jag har behövt det! Jag har haft turen att vara ledig tre dagar i sträck och jag har visserligen haft lite gäster, men ändå tagit det väldigt lugnt. Mest av allt har jag faktiskt sovit.

Sovit och lyssnat på en ljudbok och läst en annan bok. Jag är inne i en period när jag plöjer böcker och jag kan inte ens vänta tills jag läst ut en innan jag börjar på nästa. Efter de böcker jag läser/lyssnar på just nu ska jag i alla fall börja läsa Gunillas två böcker, som jag ser oerhört mycket fram emot. Jag kan knappt vänta. Men jag har bestämt mig för att inte påbörja ännu fler böcker nu, innan jag är klar med dessa två.

För er som gillar böcker så vill jag åter tipsa om den härliga sajten Boktipset!! En underbar sida där man kan betygsätta böcker, tipsa andra och själv få tips. Man kan även blogga eller recensera böcker, diskutera dem och lägga till andra bokälskare där.

Hur som helst är jag urnöjd med min helg. Eftersom Mabou är kvar i Värmland (men verkar komma hem en sväng i veckan, då han har hemlängtan) så har jag kunnat rå mig själv väldigt mycket, i min egen takt. Tjejerna har varit hemma mer än väntat, men de har rått sig själva och jag har därför kunnat ägna tid åt att bara vara.

Nu är jag redo för jobb i veckan igen. Vi får hoppas att de här krafterna sitter i ett tag.

Följ mig med Twitter

Följ mig på Boktipset

bloglovin

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

6 svar på ”Bok och sovhelg

  1. Jag ska beställa 14 år till salu, det låter som en bok jag finna intressant. Men Guillo är ju aldrig helt fel…tyvärr är jag ”periodare” när det gäller böcker och har just kommit över min deckar period.

  2. Jag älskar också att läsa… egentligen! Fast den där kompisen datorn tar rätt mycket tid kan jag tycka, så ibland kommer läsningen lite i andra hand!
    Måste bli skärpning där i sommar!!!

  3. Hm, Tjuvarnas marknad – den är läst på en härligt vit sandstrand i Tunisien…
    Den andra ligger här vid sängen. Dock testade jag att börja läsa, insåg. Orkar inte läsa ämnet just nu – läget var fel? Den väntar alltså på mig än – tur nog…
    Må så grankott…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.