Det rycker i Reggaetarmen

Bunny Wailer, Bob Marley och Peter Tosh

Under en tid har jag känt till att Bunny Wailer ska spela på Gröna Lund i morgon kväll. Bunny Wailer är en riktig veteran inom reggae, för er som inte är så väl bevandrade i min musiksmak. 🙂 Han var tillsammans med Bob Marley och Peter Tosh den som grundade bandet Bob Marley and the Wailers.

Nåja, jag hade i alla fall inte planerat att gå på konserten i morgon, men jag börjar bli lite sugen, det börjar rycka lite smått i min reggae-tarm och med tanke på att jag nu är ledig i flera dagar och Mabou är hemma några dagar, så funderar jag på att gå på konserten i alla fall och samtidigt åka lite tidigare så att Mabou kan passa på att roa sig på Gröna Lund en stund…

Det är dessutom väldigt många år sedan jag såg just Bunny Wailer. Jag tror det är så länge som 18-19 år sedan som jag sist såg Bunny. Han spelade på Stockholm ´s Jazz och Bluesfestival och jag har för mig att det var när Binta var riktigt liten. (Hon är ju som bekant 20 år nu) Jag missade Bunnys uppträdande på Uppsala Reggaefestival för två år sedan (2007) och kände mig rätt besviken, då jag hörde av mina vänner att han var ”still going strong”!

Jag är inte helt säker än, men det lutar åt att jag kommer att gå på konserten på Grönan i morgon…

Tidigare bloggat om Bunny Wailer:


Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

7 svar på ”Det rycker i Reggaetarmen

  1. Ehhh, tror jag skulle vilja gå dit också. Eller åka dit kanske låter bättre, hihihi. Drömma kan man få – men kanske hålla sig till youtube eller så tills vidare?
    Må så grankott…

  2. Pingback: Tonårsmorsa » Min uppfostran har misslyckats TOTALT!!

  3. Weirdo: Ja, det blir nog liiite väl långt. Du får nöja dig med youtube! 😉

    Kristina: Ja, det gjorde vi ju!! (Sågs alltså!!) 😀

    Bim HD: Ja, du får göra sällskap med Weirdo på youtube annars…!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  1. […] Personligt « Det rycker i Reggaetarmen […]