Foton till tidning utan barnen

Foton från idag, dock inte tagna av fotografen

Idag har jag varit hos en fotograf och fotograferats, inför en kommande tidningsartikel. Jag tror det är första gången jag fotas för en tidning utan att barnen är med. Det känns lite annorlunda. Kände mig nästan lite ”naken” utan barnen att gömma mig bakom… haha…

Något nytt har börjat ta sig form i mitt liv och då menar jag inte mitt orangefärgade hår… Haha… Nej, det är något annat som är på gång. Jag återkommer om det när jag har lite mer tid att skriva…

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

7 svar på ”Foton till tidning utan barnen

 1. Pingback: Tonårsmorsa » Mitt livs första bantningsförsök

 2. väldigt fina foton, super söt är du på dem! Oh yes…glömde bort att säga att vi har haft spa kväll här…min man och jag provade lermasken…den funkade jätte bra…maken tyckte det var så himla kul å va med på min spa kväll att han vill börja en gång i veckan! Snacka om att va ”in touch” med sin feminina sida!

 3. Soulsister: Tack!

  LiLo: Tack, ja, nu har jag skrivit om det:
  http://fatou.se/2009/06/25/mitt-livs-forsta-bantningsforsok/

  Carola: Nej, när det torkade blev jag rätt nöjd ändå, när jag vant mig lite, haha. Men när det var nytt och fortfarande blött så var det verkligen knall-orange. Jag hade tänkt mig lite mer mörkt i botten och så lite mer olika nyanser i slingorna, annars blev det rätt okej till slut!

  Weirdo: Vad kul att det även uppskattades av maken. Det är skitkul med spa, vi har haft en del såna hemma själv också:
  http://fatou.se/2008/04/19/varlig-kroppsrengoring-del-2/

  Ludmilla: Tack! Nu när jag vant mig så börjar jag trivas med det också, Jag trivs definitivt bättre med ljust än med mörkt hår! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

 1. […] Personligt « Foton till tidning utan barnen […]