Frågan är NÄR och inte OM…

Jag har haft en toppen dag/kväll på Bunny Wailers konsert på grönan. Frågan är inte OM jag kommer att blogga om det (har en massa hett material i min kamera, som bara väntar på att få visas) utan frågan är snarare NÄR jag ska hinna blogga om det. Måste nu studsa i säng, för att i morgon bitti gå på barndop. (Ytterligare något roligt jag förhoppningsvis kan blogga om)

Tills dess: ONE LOVE!! ♥♥♥

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

3 svar på ”Frågan är NÄR och inte OM…

  1. Jag hade helt klart gått om jag inte bodde så förbaskat långt bort!!! Jag och maken hade en egen konsert hemma vardagsrummet. Rätt skön duett faktiskt…Crimson and Clover!

  2. Monica i Nyköping: Ja, det var verkligen helt fantastiskt!! Jag är också glad att jag åkte till slut! 😀

    Weirdo: Haha, du får lägga ut duetten på youtube, så vi andra får lyssna också! 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.