Dopet i bilder

Som ni kanske minns så var jag ju med på Olalis förlossning, när han först såg dagsljud. Igår var det barndop. Lilla Olali döptes och jag och en till tjej blev Gudmödrar till den lilla prisen. Solen strålade, alla var på gott humör. Det blev ett fantastiskt dop!

Olali var pigg och nöjd under dopet och gnydde inte ens… Kolla blicken!

Olalis pappa, mamma, jag och Olali. Om mina ögon såg lite konstiga ut, så beror det på att jag inte kunde hålla tårarna tillbaka många sekunder…

Mabou tog en vilostund på gräsmattan, trött efter att ha sovit lite efter bravaderna dagen innan

Olali med sin mamma och pappa och Devota med sin familj. En tjej som heter Nuru sjöng och hon gjorde det otroligt vackert.

Sofie och jag

Mamma, Pappa, Barn

Mabou var inte världens piggaste

Isatou på dopfesten

Jai på dopfesten

Vi åt och drack gott och pratade och skrattade en hel del

Jai och Isa

Nej, det regnade inte, men blev väldigt varmt i lokalen, så Olali fick ta av sig lite kläder och skyddades av solen av ett paraply, sen var han nöjd igen

Jai, Binta och den nydöpta Olalis stolta morfar

En toppen dag! Det var lite förvånande att Binta knappt var med på några bilder. Det måste vara första gången i världshistorien, som vi har med oss kameran och Binta inte är med på 90 % av alla bilder…

All lycka och välgång till lilla Olali!

Devotas blogg

Nurus blogg

Följ mig med Twitter

Följ mig på Boktipset

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

7 reaktion på “Dopet i bilder

  1. Pingback: Tonårsmorsa » Barnen i mitt liv och vad de lärt mig om Kärlek!

  2. Pingback: Helgen komprimerad i ett inlägg (Bilder)

  3. Pingback: Vaccinationer, presenter och prutningar

  4. Pingback: Barnkalas för hela slanten (Bilder) | Tonårsmorsa – Fatou

Välkommen att kommentera. Du kan välja om du vill kommentera med wordpress, facebook eller google+ genom att klicka på de små ikonerna ovan. Håll god ton, inga personangrepp och håll dig till ämnet och inom lagens ramar. Alla kommentarer är modererade och godkänns så snart jag får möjlighet. Kommentera gärna i stort och smått. Jag försöker svara på alla kommentarer, men ibland kan det dröja lite. Ordet är fritt, ordet är ditt!

  1. […] fick mig att inse storheten av en förlossning från ett annat perspektiv än en egen förlossning. Att jag i Lördags blev hans Gudmor är en stolthet som gör mig så rörd och lycklig. Det är en ynnest att jag faktiskt får […]

  2. […] de övriga i sällskapet (min Bäjbi och Olali ´s andra gudmor) inte vill vara med på bild i min blogg, så måste jag nu fylla i kvällen med en bild på […]

  3. […] där lagom stressigt. Jag och Jai (18) träffade först min kompis på stan, med världens sötaste gudson Olali. Sedan träffade jag min “extradotter” Hareg som var med Mabou och tillsammans med […]

  4. […] med min gudson Olali. Förutom att han pratar nästan lika mycket som Mabou nu för tiden, så tror jag att han […]