Schulman har missat en hel del grejer…

Alex Schulman skriver idag om hur värdelösa han anser att bloggar är och jag hade tänkt svara på den artikeln, men så läste jag Bloggtidningens inlägg och bestämde mig för att helt enkelt hänvisa till det i stället.

Jag tycker Schulman har missat flera viktiga poänger som Bloggtidningen tar upp. Jag tycker också att bloggen är ett fantastiskt komplement till den s.k. gammelmedia.

Min åsikt i det stora hela om bloggar och bloggande har jag skrivit om tidigare: Jag ÄLSKAR att Blogga!!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

6 svar på ”Schulman har missat en hel del grejer…

  1. Pingback: Gester…med ord » Blog Archive » Och så lyckades han igen, den där Alex

  2. Jag läser INTE bloggar för några meningars skull där avsiketen är att billigt sälja rekam och för dessa personer har inget att säga

  3. Pingback: Tonårsmorsa » Mer nätkärlek till Mymlan

  4. Jag skrev ett inlägg om just Alex Schulmanns artikel igår i min blogg Maskroskvinnan på Passagen. Rubriken är ”Behövs tjej-bloggen egentligen?”.

    Så glad jag blev att hitta likasinnade själar!

Välkommen att kommentera. Du kan välja om du vill kommentera med wordpress, facebook eller google+ genom att klicka på de små ikonerna ovan. Håll god ton, inga personangrepp och håll dig till ämnet och inom lagens ramar. Alla kommentarer är modererade och godkänns så snart jag får möjlighet. Kommentera gärna i stort och smått. Jag försöker svara på alla kommentarer, men ibland kan det dröja lite. Ordet är fritt, ordet är ditt!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

  1. […] Några som upprörs:   Squirrologi | Scaber Nestor | Tonårsmorsa […]

  2. […] skrev helt kort härom dagen, apropå Alex Shulmans uttalande om bloggar. (Skulle inte han bli snäll, förresten? ) Jag skrev inte så mycket själv, utan länkade i […]