Skepp óhoy (Söndagen i bilder)

Oj, det har inte blivit så mycket bloggande i helgen. Det beror helt enkelt på att jag haft lite annat för mig. I fredags och lördags ägnade jag mig mest åt kärlek. 😉 Igår var jag ute och åkte båt en liten sväng med två vänner. Vi åkte med Eckerölinjen. Det var skönt att komma hemifrån på en dagstur och bara prata, käka gott och ha det allmänt trevligt med toppen sällskap! Däremot så var bussresan hem en riktig mardröm, då chauffören inte fick igång någon AC. Vi som satt längst bak i bussen höll på att storkna då det var smällhet och luften helt tog slug…

Räkmackan på väg dit var toppen och de hade verkligen inte snålat på räkorna!

Lite sommarshow hör ju också till… So Good stod för underhållningen.

Smörgåsbord på hemresan, där desserten är pricken över i. Jag blir alltid lika glatt överraskad att de här båtarna har en perfekt chokladmousse.

Nu åt vi inte bara, även om det ser ut så. Vi shoppade lite, men framför allt så umgicks vi och hade det bra!

Jag på väg hem igen.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

9 svar på ”Skepp óhoy (Söndagen i bilder)

 1. vicke: Haha, ja, men det är inte så nytt, bara att jag håller det lite anonymt i bloggen! 😉 Förstår att det blir trist när man åker ofta. Men vad härligt med stuga på Ã…land! 🙂

 2. Let ´s talk about sex baby, trallaaaa.Du kommer bli överöst med komm om vem som är den lycklige!;-)
  På bild nummer 1 svarar jag -var är mackan?På bild tre -ser ut som en styckdetalj!

  Pusss!

 3. Vb: Haha! Jag har hintat förut, men det är få som ”nappar”. Ã… andra sidan kommer jag ju i alla fall inte skriva så mycket mer än just ”hintar” eller antydningar i bloggen. Det jag har att säga får jag säga till dig-in private! 😉 Ja, mackan syns inte för de har som sagt var INTE snålat på räkorna. Ja, det var inte så snyggt upplagt, men det var desto godare att käka! Haha…

 4. Trots att man kan sakna inlägg så blir jag så himla glad när jag läser att folk är ute och njuter av livet istället för att ägna all tid åt bloggen 🙂

 5. Ã…h, deras räkmackor är verkligen underbara! Jag har satt i mig ett par stycken under årens lopp. 🙂

  Har de skärpt sig på buffén nu? De var jättebra för 6-8 år sedan, men hade en rejäl dipp några år senare. Hoppas de var bättre nu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.