Så är det!

Det kliar under min fot. Det har kliat i flera dagar. Som den skrockfulla person jag är vet jag förstås att det innebär att jag ska ut och resa. Eftersom det kliar så oerhört mycket är jag naturligtvis övertygad om att jag ska resa mycket långt.

Eller så är det helt enkelt de förbannade myggbetten jag har under foten…

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

4 svar på ”Så är det!

  1. Vad kul att läsa att det finns fler som är skrockfulla! Jag tror också benhårt på att det betyder att jag ska ut och resa när det kliar under min fot…men hur var det nu? är det skillnad under vilken fot det kliar? har för mig att under höger så är det en inkomstbringande resa och under vänster så är det en resa som ger en utgifter. eller? för det är ju skillnad när det kliar i händerna…brev eller pengar?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.