Spermier som attackerar tonårdöttrar

Binta och jag med min ”berömda” grimas ”kaninen”

Idag fick jag en bloggförfrågan i en kommentar. Jag ombads att blogga om mamman som stämmer ett hotell för att dottern blivit gravid i hotellets pool. Både Expressen och Aftonbladet nämnde detta igår. Idag följde Expressen upp med en till artikel i ämnet.

Som mamma till tre tonårsdöttrar är jag alltså ombedd att kommentera artiklarna, vilket är helt omöjligt för mig att låta bli…

Naturligtvis har flick-stackarn blivit gravid i poolen, oavsett vad experterna hävdar. Ja, flickans mamma är ju helt övertygad om detta och flickan har ju säkert berättat för sin mamma vad hon pysslat med och inte pysslat med.

Vi tonårsflicks-mammor har naturligtvis full koll på att våra tonårsdöttrar faktiskt inte håller på med ”sånt”! På samma sätt som våra tonårsdöttrar är helt säkra på att deras föräldrar absolut inte håller på med ”sånt”! Det är bara att fråga vilken tonåring som helst om dess föräldrar har sex. Svaret är naturligtvis ett enhälligt ”NEJ”!!

Om någon av mina döttrar skulle lyckas bli gravid, så beror det dock inte på någon pool. Man är väl inte naiv, heller? Jag skulle stämma IKEA direkt som säljer sängkläder till mig, med färsk sperma på, så de lyckas göra mina tonårsdöttrar gravida!!

För att inte tala om när jag själv blev gravid vid 17 års ålder, med Binta (20). Då var det varken en pool eller sängkläder som var ”boven i dramat”. Det var helt enkelt en allmän toalett. Där gick jag, helt oskyldig och blåögd (trots att mina ögon inte är blå) och helt plötsligt, när jag gick på en toalett i stan, så hoppade en massa spermier på mig. Det var rena turen att jag inte drunknade bland allt äckligt slem! Egentligen borde jag helt enkelt ha stämt toalettstolstillverkaren!

Nej, vi ska lita på våra döttrar och vi ska ha förtroende för dem. Det räcker med att titta på dem, så kan man se hur skyldiga trovärdiga de är!

Så det så!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

8 svar på ”Spermier som attackerar tonårdöttrar

  1. Haha!!! Tack för dagens skratt!
    Ett underbart inlägg!!
    (Jag tänkte just också när jag läste den där artikeln att den mamman hon var bra naiv hon…..)
    Ha en fin kväll!
    Kram!

  2. Ja vad ska man säga. Jag förstår om man vill tro det bästa om sina barn…men som sagt så kanske man måste stämma alla som gör ställen där män kan spilla sin sperma 😉 För dig var det ju tur att du gick på rätt offentliga toalett och fick ett så underbart barn 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.