När ”alla andra” har semester…

Jag ska iväg och jobba om en liten stund. Det är lite trist att jobba helg när typ ”alla andra” är lediga. Ã… andra sidan är det lite lugnare på helgerna på mitt jobb. Men en sak som är lite kul med att jobba helg ibland, är att imorgon bitti när ”alla andra” går iväg till sina jobb, så är jag ledig. Jag är så leeedig att jag ligger kvar i sängen och drar mig både länge och väl. Vaknar när jag vaknar.

Fast just nu känns det som om ”alla andra” har semester och i alla fall inte behöver stressa iväg på något jobb. Ã… andra sidan, så ska ju jag ha semester i vinter. Så när ”alla andra” sitter här och huttrar och fryser i vinter, då sitter jag på en varm strand och njuter av sol och värme.

Livet är inte rättvist, fast ibland är det ju just det.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

3 svar på ”När ”alla andra” har semester…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.