Som pånyttfödd

Igår hade jag väldigt trevligt sällskap. Vendettanbettan och jag hade planerat att hon skulle komma på besök, så att vi äntligen fick träffas igen, då det var ett bra tag sedan nu. Dessutom skulle hon hjälpa mig att rensa min dator och om man säger så här, det var verkligen inte en dag för tidigt!!

Den var så otroligt dammig inuti, att den lät som ett flygplan som höll på att lyfta, varje gång jag startade den. Då ska vi inte tala om allt skit som datorn innehöll. Ni som läst min blogg länge, minns kanske att Alter Ego brukade rengöra min dator. Hon brukade i och för sig passa på att skrämma livet av mig på samma gång, det slapp jag dock med Vendettanbettan.

Jag är OTROLIGT glad över den hjälp jag fick av Vendettanbettan och det känns otroligt bra att datorn är som ny igen. Jag har verkligen tömt den på ALLT och fått en underbar nystart!! Jag är den mest otekniska människa man kan tänka sig och därför blir jag så glad när jag får såna här erbjudanden!

Nu är det bara en sak som fattas och det är en uppfräschning på min blogg. Hon som ska hjälpa mig, har jag tyvärr inte lyckats få kontakt med på ett tag, men hoppas hon snart hör av sig, för annars måste jag nog se mig om efter annan hjälp, för jag är just nu dödligt less på det här mörka och dessutom har jag en hel del jag skulle vilja ändra, så det blir trevligare att komma in här. Men håll ut, kära läsare, det blir bättre!! (Snart, hoppas jag.)

Nåja, dagen ägnades inte bara åt rensning av datorn, vi hann även prata en massa om då och nu och käka lite kycklingsallad och vi hade verkligen en härlig dag tillsammans! Tack Betts!

Om den bortgångna bloggaren och min nära vän Alter Ego kan ni läsa HÄR! Jag saknar henne varje dag och ibland, dagar som igår, saknar jag henne mer, eftersom det var genom Vendettanbettan jag lärde känna Alter Ego, så känns saknaden större när jag påminns om henne av yttre skäl, såsom Vendettanbettan gör när vi ses och pratar. Det är omöjligt att inte komma in på Helene då! Jag skulle säga att jag känner djup och innerlig vänskap med både Vendettanbettan och Alter Ego.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

8 svar på ”Som pånyttfödd

 1. Skönt med uppfräschning och nystart.

  Vi som läser din blogg dagligen, bryr oss inte om hur din sida ser ut, vi bryr oss bara om det du skriver. Men det kan ju vara skoj att förnya sig det förstår jag ju.

  Ha de gott!!

  Kram fr den adopterade kusinen 😉

 2. Goodmorning, det blev en sovmorgon för mig, landade sent hemma.Tack själv Fatou, hur nice som helst, det saknades bara en sak.Mabbes snattrandes:)Men å andra sidan kanske det hade blivit lite väl tålamodsprövande när man måste koncentrera sig på att inte paja datorn helt.
  Tack för en kanondag/kväll.
  Kramas

 3. Jag får alltid at hjälp av min yngste son när jag behöver hjälp med att rensa bort gamla filer och installera nytt.
  Jag har en jätteduktig bloggdesigner som hjälper en del av oss på passagen. Tur att det finns vänliga själar lite här och där….

 4. Pingback: Tonårsmorsa » Är vi lättlurade Svenskar?

 5. Pingback: Blöder « VendettanBettan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

 1. […] I går när jag hade besök av Vendettanbettan glömde hon en liten flaska Ramlösa Kaktus i min kyl och jag var så jäkla fräck att jag drack upp den! (Sorry, Betts, I own you one! ) Den var så god att jag köpte en stor flaska med mig hem idag efter jobbet! Men. Jag har lite svårt att få det att gå ihop. […]

 2. […] Tonårsmorsa och fixat hennes dator Min egen stationära krashat, laptopen utlånad Två jävla översvämningar […]