Glada dagar

Idag har jag varit så där skrattig som man kan vara ibland, vissa dagar. Jag har liksom inte kunnat låta bli att skratta.

Det började redan tidigt i morse, innan morgonmötet på jobbet. En kollegas felsägning där hon sa ”ballar” i stället för ”bollar” gjorde att jag inte kunde sluta skratta. Sen har det rullat på under dagen.

Jag har känt mig så där bubblig och skrattig hela dagen. Men nu är jag trött. Jag vet inte om det är allt skrattande, men jag är så trött så, så trött i hela kroppen, att jag knappt vet hur jag ska ta mig i säng…

Men visst är det så, att ett gott skratt trots allt förlänger livet?

Här kommer lite underhållande skratt:

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

4 svar på ”Glada dagar

  1. Visst är det härligt att få såna där riktiga skrattanfall som inte slutar! Såna som får tårarna att rinna och hela kroppen att skaka! Det är som en pånyttfödelse! Och det härliga är att det kommer sådär spontant! Det är inget man kan bestämma eller planera, utan det bara kommer helt av sig självt när man inte anar det!!!
    Vad härligt att du fick ha en sån dag!! Det ger ENERGI!!!
    Ha en go sommarlördag!
    Kram!

  2. Härligt att börja dagen med ett fniss! Jag är en person som ofta blir så fnissnödig i fel sammanhang, du vet då man INTE ska skratta….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.