Vissa fredagar är mer spännande än andra…

Fredag. Me like. Hade otroligt roligt på jobbet idag, trots att jag stressade som en galning. Sen blev jag meddelad att jag är ledig de två dagar av reggaefestivalen, som jag skulle ha jobbat, vilket nu innebär att jag är ledig alla tre dagar, så jag kan njuta med mina gäster som kommer då och med barnen. Inte minst har jag möjlighet att hålla ett öga på barnen… Jag ska inte sticka under stolen med att jag kommer att roa mig också!! Träffa gamla och nya vänner och kolla in alla bra artister som kommer.

När jag kom hem, så fick jag ÄNTLIGEN träffa Mabou som varit hos morfar i Värmland i evigheter och som jag saknat såååå mycket!! Vi har kramats massor, för att ta igen alla kramar vi gått miste om.

Nåja. Solen strålar idag och det är varmt och skönt, dessutom fick jag kompa ut lite tidigare och det satt inte helt fel, särskilt som jag ska vara ledig hela helgen och ha det lugnt och skönt med Mabou, som antagligen ska till sin pappa nu i veckan som kommer.

När jag kom hem så hittade jag ett trevligt erbjudande i min mail…

Ja, vissa fredagar är helt enkelt trevligare än andra!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

2 svar på ”Vissa fredagar är mer spännande än andra…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.