Glöm inte bort vem som lagade din favoriträtt…

Nej, jag har inte slitit håret av mig i frustration, även om jag har god lust! Jag gjorde misstaget att igår kväll hjälpa Jai (18) att ta ut hennes löshår. Hon lämnade det på stället. Det vill säga mitt på vardagsrumsgolvet.

Jag har bett henne hela dagen att ta reda på det och städa det hon lovade för två dagar sedan.

Då fick HON nog! HON typ pissade på mig och drog, efter att ha slitit åt sig löshåret och gjort ungefär hälften av den städning hon lovat! Talade om att hon skulle flytta och att hon ändå inte brydde sig, innan hon slängde igen dörren!

TACK!

VAD BRA!!

För om man sticker från morsan så behöver man aldrig mer ta reda på sina saker. Varken plocka upp löshår från golvet, ta undan sina tallrikar med matrester eller över huvudtaget lyfta ett finger.

Jai! Vart sa du att du skulle flytta, förresten? Till containern, eller? Sant! Där slipper man både plocka upp sina saker eller städa. Det är bara att fortsätta bo bland sopor.

Men glöm inte vem som lagade din favoriträtt idag och vem som tvättade dina kläder sedan klockan 7.30 i morse! Medan du låg och sov din skönhetssömn till efter klockan 16.00 (!!) när jag började försöka skaka liv i dig! Glöm inte vem som åkte och handlade, plockade undan en hel del grejer som jag inte ens orkade vänta på att du skulle vakna, innan de blev undanplockade!

Det blir lite svårt att få sin favoriträtt och kläderna tvättade när man bor ensam i en container och sover bort hela dagarna!

(Ã… andra sidan kanske man inte behöver rena kläder i en container?)

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

4 svar på ”Glöm inte bort vem som lagade din favoriträtt…

 1. skaffa jäntan ett jobb, hon mår piss där hemma sover till fyra!! WTF.. vilken latmask å du bara tillåter henne köra över dig..

 2. Suck… det där känns igen på något sätt!!!
  Hm, minns någon som satte sig på mopeden med packning – bla råttan Fevel(?) – och for och var borta både länge och väl. Något man krävt att denna någon skulle göra. Än idag vet jag inte VART denne tog vägen. MEN gubben har iår fått koll på det – undrar när de avslöjar det för mig, hihihi. Ilskan var mot mig – som vanligt?
  Och jag har bildbevis på att även om de flyttat hemifrån och skaffat eget som de KAN hålla ordning i… Ja, de återgår till ett visst stadie när de är hemma igen!!! 😛
  Må så grankott… kramis!

 3. pazot: Hon har ett jobb! Ett kvällsjobb, men har naturligtvis lediga dagar också! Och naturligtvis accepterar jag INTE, det var ju därför hon drog!

  Bim HD: Ja, jag tror det ligger för den åldern. Har ett och annat minne från min egen ungdom… Men det är ju skönt att de kan hålla ordning i sina egna hem i alla fall! 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.