Roligt test

Jag brukar ju lägga ut lite roliga test som jag hittar på olika ställen. Jag tycker det är rätt kul med såna där test, däremot tror jag knappast att man kan sätta sin tillit till dem på något sätt. Men ett roligt tidsfördriv tycker jag nog att det är! HÄR kan du testa hur du är som förälder och vem som bestämmer där hemma!

Så här blev mitt svar:

Diplomaten. Du tycker det är dumt att vara för auktoritär eller för tillmötesgående som förälder. Du tillåter barnen att leka, till viss del på deras villkor, men är beredd att avstyra leken om den går snett. Barnen får vara med att sätta vissa regler i hemmet, men några är du inte beredd att rucka på. Varning: Enda risken är att du är velig som förälder, att du inte är konsekvent.

Vad säger man om det? Nja, kan nog stämma skapligt…!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

Välkommen att kommentera. Du kan välja om du vill kommentera med wordpress, facebook eller google+ genom att klicka på de små ikonerna ovan. Håll god ton, inga personangrepp och håll dig till ämnet och inom lagens ramar. Alla kommentarer är modererade och godkänns så snart jag får möjlighet. Kommentera gärna i stort och smått. Jag försöker svara på alla kommentarer, men ibland kan det dröja lite. Ordet är fritt, ordet är ditt!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.