Det går fortfarande åt rätt håll med min bantning…

Alli

Jag tänkte uppdatera lite om min bantning. Egentligen är det nog fel att kalla det bantning, då jag bara försöker ändra lite på mina kostvanor och röra mig lite mer, i förhoppning om att gå ner lite i vikt.

Det funkar i alla fall. Jag fortsätter också att äta mina Alli, även om det inte är särskilt regelbundet. Jag äter det 3-4 ggr. i veckan i stället för en inför varje måltid.

Om just Alli funkar, vågar jag inte lova, men min viktnedgång funkar i alla fall. På ca: 1 ½ månad har jag gått ner sammanlagt nio (9) kilo och det känns jättebra! Från hela 95 kilo till 86 kilo på 6-7 veckor, skulle jag gissa. (Jag hade ju lite dålig koll där när precis jag började gå ner i vikt).

Det underliga är att det inte ens är särskilt svårt. Visst, jag hårdbantar ju inte, men ändå. Jag har dragit ner rejält på mitt coladrickande och äter inte lika mycket onyttigt, men jag unnar mig fortfarande något ibland. Jag har börjat dricka mycket vatten och det konstiga är att när jag väl ska dricka en cola, så smakar det faktiskt inte längre lika gott… Hur konstigt är inte det?

Som sagt, jag kör inget stenhårt schema, utan kör lite mer ”på känn”, men uppenbarligen så verkar det funka rätt bra, än så länge. Om det slutar funka, så får jag väl helt enkelt pröva en annan metod. Svårare än så är det inte.

En lite rolig sak, som min väninna berättade för mig idag (Os mamma) var att hon berättat för Os pappa att jag försökte gå ner i vikt. Då hade han sagt: ”Men Fatou behöver väl inte gå ner i vikt?” Haha. Tack för den, den kan jag nog leva på ett tag! 😉

Tidigare inlägg i samma ämne:

Mitt livs första bantningsförsök

Uppdatering om min bantning

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

8 svar på ”Det går fortfarande åt rätt håll med min bantning…

 1. Hej.

  Det är så att jag har en stor ask med Alli som jag vill sälja, är du intresserad? Du verkar positiv inställd till den, tyvärr har jag inte hunnit testa och nu är jag gravid och då ska man ju inte äta dem.

  Maila om du är intresserad och jag ÄR seriöst…även fast det må vara lite knäppt att kontakta dig så här 🙂

 2. Pingback: Tonårsmorsa » Kritiken mot Alli

 3. Grattis. Bra jobbat. Kämpa på.

  Alli (och receptbelagda Xenical – dubbelt så starkt som Alli) är jävligt bra HJÄLPMEDEL för den som verkligen vill gå ner i vikt. A och O är dock givetvis, SOM ALLTID, rätt kost och träning. Äter man Alli och råkar få i sig lite för mycket fett så kan det leda till blöta fisar, men mer än så är det inte. För att skita olja, som det skrivs om i inlägget, behöver man i praktiken äta enbart, och inget annat än, chips med dip en hel dag. Och ursäkta mig om jag inte tycker synd om de som misshandlar sig själva med en sån diet.

  Alli är receptfritt och det är jävligt bra, för det kan hjälpa den stora mängden av folk som vill ha lite hjälp på traven. Om en liten klick människor (fettkolosser utan hjärna eller anorexiaoffer) inte klarar av läkemedelet så ska inte det förstöra för den större mängden som klarar av det. PERSONLIGT ANSVAR!! (men det gillar ju inte ”folkhemmet”).

  Aftonbladets artikel är inget annat än skräckpropaganda i ett sommarsverige med nyhetstorka.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

 1. […] Det går fortfarande åt rätt håll med min bantning… […]