Den där semestern…

Den där lång-semestern som jag har fått beviljad fr.o.m. 23/11 känns som det är typ 700 år kvar till. Ja, när jag räknar efter så är det ju typ 700 år kvar också…

Kan man börja räkna ner redan nu? Till om 700 år, alltså?

1, 2, 3…

Inte mindre än 123 dagar får jag det till. Nu menar jag inte 124 dagars semester, utan jag menar att jag har Ett-hundra-tjuga-fyra dagar kvar tills min semester börjar.

Jag skulle as-ljuga om jag inte erkände att jag är ruggigt avundsjuk på er som har semester nu!!

Men jag försöker tänka att när ni sitter här hemma i vintermörkret och fryser så hoppar jag omkring i havsvågorna i Gambia eller klappar en krokodil, då lovar jag att skänka en varm tanke till er…

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

7 svar på ”Den där semestern…

 1. Jag tycker faktiskt synd om dig… ; ) Det är 115 dagar till dess att min bebis kommer… och det är jättelång tid kvar… och ÄNNU längre till dess du får semester!!

  KRAAAAM

 2. Ja, inte för att jag har semester, men ändå. Det har nu regnat, låt se… 23dagar nu denna månad – sommarmånaden juli – och 21 av dem har det regnat! Hann dock se solen på morgonen igår – sen grått och kallt + ösregn, suck. Käkade lunch/middag på em ute på altanen. Förutom leggings o tunika – överdragsbyxor, tjocka strumpor o till det vinterskaljackan!!! Vi har tak på altanen, bambujalusier att dra ner samt markis – allt för att stänga ute blåst o regn!!!
  Må så grankott…
  ngn som bara drömmer om en vinst av något slag och fara så långt bort som möjligt till värme och sol i evigheter!!!

 3. Hej! Var brukar ni hållla till i Gambia? Jag blir lite nyfiken. 🙂 Själv ska jag dit i september o stanna i 3 månader, ser verkligen fram emot det! /Nettan.

 4. Jag sänder dig en varm tanke nu! Solen skiner i Luleå och stranden är full med folk. Jag hoppas du sänder en riktigt varm tanke till mig i november för då lär Luleå inte vara så inbjudande som nu 😉 Ha det så gott med din längtan till Gambia. Det är en riktigt god karamell att suga länge på…din längtan alltså!

 5. Hehe!700 år låter bra.Jag fyller år runt de dagarna som du ska åka.Så med andra ord så åldras jag inget på bra lång tid framöver. 😉

 6. Hej Fatou.
  Jag planerar en resa till Gambia med min son inom en ospecificerad framtid (- enbart för att min son ska få möjlighet att träffa sin farmor och andra släktingar) och är lite orolig för en sak:

  Med all respekt mot Gambia.
  Jag skulle bli fullständigt RASANDE om någon skulle tro att jag var en sliskig sexturist och försökte hooka up mig.
  (Jag vill inte gärna hamna i bråk eller tjafs när jag är där.)
  Är jag onödigt fördomsfull mot Gambia? Vad tycker du?
  Kram på dig (- länge sen!)
  /Mari

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.