Huvudvärk

Ont i huvudet. I tre dagar. *Dunk-dunk* hörs det i huvudet. Ibland lite lägre och mjukare. ibland hårt och kraftigt. Så hårt att jag känner illamående.

Jag äter bra, dricker bra och sover mycket bra. Ändå bankar det. Konstant.

I tre långa dagar. Nu väntar jag på att det ska gå över.

Att det ska sluta banka. Så jag kan tänka glada, fria tankar. Igen. Innan jag glömmer bort hur det ska kännas.

Jag har inte tid med huvudvärk.

Läs även andra bloggares åsikter om ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

1 svar på ”Huvudvärk

Välkommen att kommentera. Du kan välja om du vill kommentera med wordpress, facebook eller google+ genom att klicka på de små ikonerna ovan. Håll god ton, inga personangrepp och håll dig till ämnet och inom lagens ramar. Alla kommentarer är modererade och godkänns så snart jag får möjlighet. Kommentera gärna i stort och smått. Jag försöker svara på alla kommentarer, men ibland kan det dröja lite. Ordet är fritt, ordet är ditt!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.