Bloggtips

Jag får ibland in lite tips om bloggar som olika personer tycker att jag ska läsa. Det är alltid kul att hitta nya bloggar. Därför delar jag också med mig lite här om blandade bloggar som jag tycker det kan vara värt att läsa några inlägg på, som jag antingen blivit tipsad om, eller nyligen hamnat på själv:

Har du en särskild blogg du vill tipsa om? Kanske din egen? Lämna gärna ett bloggtips i kommentarsfältet här, så kanske en och annan läsare hittar dit och jag med för den delen!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

9 svar på ”Bloggtips

 1. Karin: Den bloggen innehåller en massa fina bilder! Tack för tipset! Din egen blogg var inte heller tokig! Riktigt trevlig faktiskt!

  Malin: Ja, det var de! 🙂

 2. Karin: Ja, hans bilder var jättefina!

  Lotten Bergman: Det tycker jag man kan få vara, särskilt när det gäller ens blogg! 🙂

  Mari: Det är något särskilt med pappabloggar. Jag har läst Korvas och gillar en del där. Har kanske inte fastnat helt, men hoppas andra som läser här blir nyfikna och kikar in där! 🙂 Tack för tipset!

 3. Jag vill säga: Att du ska besöka min blogg 🙂
  Just nu har jag mest byggt upp den (själv) Det jag nu kommer att ägna mitt skrivande åt är bland annat POESI (jag älskar ord och att varje ord kan få en helt annan innerbörd beroende på hur man sätter ihop meningar, inte sant?)

  Men även om LIVET, altså frågeställningar vad egntligen som är verklighet, inbillat och hur vi beter oss. Kulturer!!! Socialisation! Jag vill ha debatt!

  Sen undrar jag en annan fråga av bara nyfikenhet: Är dina otroligt fina barn adopterade? Första gången jag besöker din blogg(bra blogg btw) så det är mycket möjligt att jag missat eventuellt man eller historia, men berätta gärna för mig!

  Best Regards 😉 / Sarah ( SCVA )

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.