Fatousmurfen

Jag var ute och dammade av en matta igår…

Jag dammade och dammade…

…och undrade varför alla grannar som passerade, stirrade så mycket på mig…

…jag tror svaret låg i att jag glömt tvätta av mig min ansiktsmask!

Men jag förenade i alla fall nytta med nöje! Skönhetsbehandling och storstädning är en toppen kombination!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

8 svar på ”Fatousmurfen

  1. Du är riktigt söt som smurf :-)Vad är det för en härlig ansiktsmask ni har? För visst har jag sett den på någon av dina döttrar också? Vad är den bra för? Fuktighet, pormaskborttagande, uppigande?

  2. Jag älskar smurfar så det var ju tur jag inte gick förbi. Jag hade kanske tagit dig under armen o tagit med dig hem…skratt…

Välkommen att kommentera. Du kan välja om du vill kommentera med wordpress, facebook eller google+ genom att klicka på de små ikonerna ovan. Håll god ton, inga personangrepp och håll dig till ämnet och inom lagens ramar. Alla kommentarer är modererade och godkänns så snart jag får möjlighet. Kommentera gärna i stort och smått. Jag försöker svara på alla kommentarer, men ibland kan det dröja lite. Ordet är fritt, ordet är ditt!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.